Left Right
scrollTop top

Moeder bestelt ‘Moana’-taart voor haar dochter, maar krijgt een marihuana-taart


Moana, marihuana taart
© Disney, Facebook

De moeder van de Amerikaanse Kelsi bestelde een taart voor de 25ste verjaardag van haar dochter. Kelsi is een grote fan van de Disneyfilm Moana, dus wilde ze een taart in het thema van de film, maar dat liep niet helemaal zoals gepland.

We zijn hier in Vlaanderen na de 35.123ste heruitzending van F.C. De Kampioenen natuurlijk wel wat misverstanden gewoon. Maar dit misverstand is wel écht grappig.

Marihuana-taart

Kelsi Taylor Davis vierde onlangs haar 25ste verjaardag. Dus wilde haar moeder haar verrassen met een taart in het thema van haar favoriete Disneyfilm Moana. Dus bestelde ze een taart, maar haar verbazing was groot toen de taart afgeleverd werd.

De taart was namelijk helemaal niet zo kindvriendelijk. De persoon aan de andere kant van de lijn had Moana fout verstaan. Daardoor werd Kelsi op haar verjaardag getrakteerd op een marihuana-taart. Inclusief een wietblaadje en een My Little Pony met rode ogen. Gelukkig was de taart wel lekker en konden moeder en dochter er smakelijk om lachen. Of kwam dat misschien door een extra ingrediënt in de taart?

Bekijk hier Kelsi’s verjaardagstaart:

I haven’t had a chance to tell y’all about our experience this weekend with my birthday cake. So my mama called and…

Geplaatst door Kensli Taylor Davis op Dinsdag 2 juli 2019

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…