Nasleep Britney Spears’ huwelijk: “Fuck you” naar broer en ontslag bodyguard

Britney Spears (40) haar huwelijksfeest is er niet een om snel te vergeten. Op sociale media haalt de zangeres zwaar uit naar haar broer. “Fuck you, Bryan!”, schreef in een inmiddels verwijderde Instagrampost. Ook besliste Britney om haar bodyguards te ontslaan. Zij zouden niet kordaat genoeg hebben opgetreden nadat haar ex-man de huwelijksceremonie kwam verstoren.

De nasleep van Britney Spears haar huwelijk met Sam Asghari blijft vol verrassingen zitten. Via een inmiddels verwijderde Instagrampost maakte de zangeres haar oudere broer Bryan met de grond gelijk. Ze beschuldigde hem een grote hypocriet te zijn. Ook besloot Britney haar beveiligingsteam te ontslaan nadat haar ex Jason Alexander ongewenst op het feest verscheen. Dat meldt TMZ.

Not invited

Op Britneys huwelijksfeest was er geen enkel familielid van de zangeres aanwezig. Op sociale media deed Britneys broer uitschijnen dat hij moest kiezen tussen Britneys huwelijk en een schooloptreden van zijn dochter. Hierop reageerde Britney: “Je bent nooit welkom geweest bij mijn huwelijk, dus waarom vind je het nodig om op sociale media dingen over mij te plaatsen?”.

Maar Britneys uithaal naar haar broer stopte daar niet. “Denk je nou echt dat ik mijn broer erbij zou willen hebben die me vier jaar lang heeft ontzegd een whisky-cola te drinken, terwijl ik allang voorbij de leeftijd van 21 jaar was?”. Ook beschuldigde de zangeres hem ervan een hypocriet te zijn omdat hij zichzelf ondertussen “volgooide met whisky-cola’s” op haar kosten. “Fuck you, Bryan!”, eindigde ze haar scheldtirade.

Extra beveiliging

Nog een ongewenste gast was Britney haar ex-man Jason Alexander. Jason kwam het huwelijksfeest verstoren terwijl hij het filmde op zijn Instagram Live. Britney’s ex-man kreeg hiervoor een straatverbod van drie jaar opgelegd. Volgens TMZ zou de zangeres onmiddellijk na het incident haar bodyguards ontslagen hebben. Ze zouden niet kordaat genoeg hebben opgetreden tegen haar ex-man.

Meer
Lees meer...