Ex-man Britney Spears krijgt straatverbod na wedding crash

Zangeres Britney Spears (40) stapte vorige week in het huwelijksbootje met geliefde Sam Aghari (28). Maar hun huwelijksfeest werd verstoord door een ongenodigde gast, Britney’s ex-man Jason Alexander. Jason werd toen gearresteerd en zou hiervoor nu een straatverbod van drie jaar opgelegd krijgen. Dat meldt TMZ.

Jason Alexander werd na het verstoren van het huwelijk van Britney Spears opgepakt door de politie. Een rechter in Los Angeles heeft nu bepaald dat Jason hiervoor een straatverbod van drie jaar opgelegd krijgt. Dat meldt entertainment site TMZ. Jason mag in die periode niet in Britney’s buurt komen, haar bellen, sms’en, of via eender welke manier contact met haar op te nemen.

Borg

Jason Alexander pleit echter onschuldig en ontkent alle aantijgingen over het verstoren van Britney’s huwelijk. Maar Britney’s ex-man, met wie ze slechts voor 55 uur getrouwd was in 2004, heeft alle bewijzen tegen zich. Hij filmde namelijk het hele gebeuren via Instagram Live en deelde zijn escapade zo met de wereld. Voor de politie waren er dus genoeg bewijzen om Jason Alexander nog eens aan te houden. Een rechter in Los Angeles besliste dat Alexander in voorlopige hechtenis blijft tot hij een borgsom van ruim 95.000 euro betaalt.

Bovendien wordt Alexander ook aangeklaagd voor het stalken van zijn ex-vrouw, Britney. Naast Britney Spears moet hij ook uit de buurt blijven van de bodyguard van de zangeres. Dit is trouwens niet de eerste keer dat Jason in aanraking komt met het gerecht. Zo heeft hij namelijk al een aanklacht tegen zich lopen wegens diefstal. Ook na het betalen van zijn borgsom zal Alexander zich aan bepaalde voorwaarden moeten houden, zoals het dragen van een enkelband bijvoorbeeld. 

Meer
Lees meer...