“Britney Spears geeft vandaag het jawoord aan Sam Asghari”

Zangeres Britney Spears (40) stapt vandaag, op donderdag 9 juni 2022, in het huwelijksbootje met verloofde Sam Asghari (28). Dat meldt TMZ. Volgens de entertainmentwebsite geven ze elkaar het jawoord tijdens een intieme ceremonie met slechts 100 gasten. Een groot deel van Britney’s familie zou niet uitgenodigd zijn.

Britney en Sam zijn al ruim een jaar verloofd. De vonk sloeg meteen over toen ze elkaar in 2016 ontmoetten op de set van de videoclip voor Slumber Party. Het koppel heeft al moeilijke tijden achter de rug. Zo maakten ze vorige maand bekend dat Britney een miskraam heeft gehad. Ook leefde de zangeres tot vorig jaar onder het strenge voogdijschap van haar vader. Hopelijk krijgt het koppel nu eindelijk hun happily ever after.

Geheim

Op sociale media blijft het voorlopig nog stil over het huwelijk. Het koppel deelden eerder al mee dat ze de details van hun trouwplannen liefst geheim hielden voor de buitenwereld. Britney deelde vandaag wel enkele filmpjes in haar Instagram Stories waar ze samen met haar verloofde champagne drinkt in een Rolls-Royce. Er wordt door verschillende media ook gespeculeerd dat Spears een trouwjurk van Donatella Versace zal dragen, aangezien ze in maart een foto deelde met de beroemde ontwerpster.

Grote afwezigen

Op de intieme huwelijksceremonie is een groot deel van Britney’s familie niet welkom. Grote afwezigen zijn de ouders en de zus van de zangeres. Een verrassing is dat uiteraard niet, want Spears haalde op sociale media al meermaals zwaar uit naar haar familie. Ze kan het hen niet vergeven dat ze haar 13 jaar onder de tirannieke voogdij van haar vader hebben laten leven.

Ook haar jongere zus Jamie Lynn is afwezig. Zij bracht eerder dit jaar een autobiografie uit waarin ze uitvoerig de mentale toestand en het voogdijschap van haar zus besprak. Volgens TMZ zou Britney’s broer Bryan als enige lid van haar familie wel welkom zijn op de huwelijksceremonie.

Meer
Lees meer...