Britney Spears reageert op uitspraken zus Jamie Lynn: “Ze gebruikt me om meer boeken te verkopen”

De cliffhangers in de Britney Spears-soap blijven maar komen. Britney’s zus Jamie Lynn promootte eerder deze week haar eerste boek tijdens Good Morning America. Daar had ze het over het feit dat ze haar zus altijd graag gezien heeft en alleen maar het beste voor haar wou. Die uitspraken vielen duidelijk niet in goede aarde bij Britney, die later uitgebreid reageerde op Twitter.

Jamie Lynn Spears, zus van Britney, komt binnenkort met haar nieuw boek Things I Should Have Said. Om dat nieuws de wereld in te brengen was ze een aantal dagen geleden te gast in de Amerikaanse ochtendshow Good Morning America. Natuurlijk kwam ook haar zus Britney Spears tijdens het interview ter sprake.

Op de meeste vragen leek Jamie Lynn op het eerste zicht als een bezorgde zus te antwoorden en zei ze onder andere dat “ze niet snapte waarom Britney boos op haar is” en dat “ze nog steeds van haar zus houdt”. Ook Britney zelf zag het interview en interpreteerde de woorden van haar zus toch een beetje anders. Op Twitter gaf ze dan ook haar ongezouten mening.

Verwend nest

Britney Spears besloot haar zus meteen een openbaar antwoord te bieden. Dat deed ze via een lange (en soms ingewikkelde) tekst op Twitter. Daarin vertelt ze onder andere dat haar zus volgens haar niets te zeggen heeft over hoe zij zich voelde. “Ze was nooit veel in mijn buurt 15 jaar geleden, dus waarom zou ze dit nu zeggen?”, stond te lezen in haar tirade. “… behalve als ze daardoor veel boeken kan verkopen natuurlijk.” Daarnaast benoemde ze Jamie Lynn ook als het “verwende nest van de familie die nooit iets heeft moeten doen om te krijgen wat ze wou”. Het is niet de eerste keer dat Britney haar zus in het openbaar op het matje roept.

Verder blijft Britney herhalen hoe haar volledige familie haar dromen heeft verpest en haar leven heeft kapot gemaakt. Zelfs nu haar vader Jamie Spears officieel niet langer haar conservator is, heeft de zangeres toch nog altijd het gevoel dat ze gecontroleerd wordt. In de tweet klaagt ze namelijk ook over haar bewakingsagenten die weigerden om haar medicijnen toe te dienen tegen de koorts en hoofdpijn. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de seizoensfinale van deze soap nog niet gepasseerd is.

Meer
Lees meer...