Britney Spears haalt uit naar zus Jamie Lynn

Nu het proces over het conservatorschap van Britney Spears volop aan de gang is, spreekt de zangeres meer via sociale media. Waar ze vroeger altijd de schijn hoog hield op Instagram en deed alsof alles in orde was, neemt ze nu niet langer een blad voor de mond. En daarbij haalde Britney dit weekend uit naar haar jongere zus Jamie Lynn.

De rechtszaak tussen Britney en haar vader zorgt ervoor dat de familiebanden van de zangeres grondig verstoord zijn. Jamie Lynn, de jongere zus van Britney, probeerde zich daarbij altijd neutraal op te stellen, maar nu wordt ze door Britney zelf terechtgewezen.

Diep gekwetst

In een recente post op Instagram schreef Britney: “Ik vond het niet leuk dat m’n zus op een awardshow mijn nummers bracht.” Daarmee verwees Britney naar het optreden van Jamie Lynn Spears op de Radio Disney Music Awards in 2017. De zus van Britney bracht daar samen met Hailee Steinfeld, Kelsea Ballerini en Sofia Carson een medley van de grootste nummers van Britney omdat ze daar de Icon Award kreeg.

Op het moment zelf leek Britney heel blij dat haar zus haar nummer bracht, maar nu spreekt ze daar heel anders over. “Mijn zogenaamde ondersteuningssysteem heeft me diep gekwetst”, zo klinkt het nu op Instagram.

Jamie Lynn

Jamie Lynn kreeg aanvankelijk veel kritiek omdat ze zich nog niet uitgesproken had over de zaak rond Britney en haar conservatorschap. Nadat Britney zelf getuigde in de rechtbank deed ze dat voor de eerste keer. Toen liet de jongere zus van de zangeres weten dat ze “nooit iets anders heeft gedaan dan haar zus graag zien, adoreren en steunen”. Ze maakte daarbij ook duidelijk dat zij zelf geen winst maakt uit het conservatorschap van haar zus.

Dat Jamie Lynn pas zo laat van zich liet horen, was ook Britney niet ontgaan. In een andere post deelde ze zo het volgende: “Er is niets erger dan de mensen die het dichtste bij je staan die nooit van zich lieten horen, die dan plots dingen posten over je situatie en ineens hun steun uitspreken. Er is niets erger dan dat! Hoe durven de mensen van wie je het meeste houdt nu zelfs iets te zeggen. Hebben ze ooit hun hand uitgestoken om me recht te helpen? Hoe durf je nu publiek te maken dat je om me geeft? Reikte je je hand uit toen ik aan het verdrinken was? Nogmaals, nee. Dus als je dit leest, en je weet wie je bent, en je durft nog eens te spreken over mijn situatie gewoon om je eigen imago te redden.”

Meer
Lees meer...