Britney Spears viert herwonnen vrijheid met naaktfoto’s op Instagram

Enkele maanden geleden besliste te rechtbank om het conservatorschap van Britney Spears stop te zetten. Sindsdien kan de zangeres voor het eerst in bijna 14 jaar haar eigen beslissingen maken. En die vrijheid viert ze nu met enkele naaktfoto’s op Instagram.

Bijna 14 jaar lang werden alle beslissingen van Britney Spears gemaakt door anderen. Maar in november vorig jaar oordeelde de rechter dat Britney in staat is om zelf beslissingen te maken over haar leven. De zangeres, die ondertussen 40 jaar oud is, geniet sindsdien van de vrijheid. Zo liet ze onlangs nog weten dat ze voor de eerste keer in meer dan 13 jaar een glas wijn had gedronken en nu doet ze opnieuw iets wat ze al jaren niet meer heeft gedaan.

Naaktfoto’s

Op Instagram heeft ze namelijk twee naaktfoto’s gedeeld. Daarbij werden wel strategische emoji’s toegevoegd zodat ze niet ingaat tegen de gebruiksvoorwaarden van het platform. Met die foto’s wil Britney haar herwonnen vrijheid vieren. “Vrije vrouwenenergie voelde nooit beter”, schreef ze in de caption.

Sinds Britney vrij is van het conservatorschap is ze bijzonder actief op Instagram. Daar haalde ze al verschillende keren uit naar haar familie, die haar volgens haar jarenlang in de steek liet. Verder liet ze via Instagram ook weten dat ze werkt aan muziek. Of we ook echt een comeback mogen verwachten van Britney, is nog niet duidelijk.

Bekijk hier de foto’s op Instagram:

Meer
Lees meer...