Werkt Britney Spears aan nieuwe muziek?

Nu Britney Spears verlost is van haar conservatorschap spreekt ze meer open via sociale media. In de caption van haar meest recente post schreef ze zo dat ze “aan een nieuw nummer werkt”. Dat is verrassend, want onlangs liet de zangeres nog weten dat ze genoot van haar pensioen.

Het lijkt erop dat Britney Spears aan een nieuw nummer werkt. Dat liet ze zelf weten in een caption op Instagram, waarbij ze wel mysterieus bleef over wat we mogen verwachten.

Nieuw nummer

In een caption op Instagram, die Britney ondertussen alweer verwijderd heeft, schreef ze dat ze aan nieuwe muziek werkte. “Pssst, er wordt gewerkt aan een nieuw nummer. Ik laat jullie weten wat ik bedoel”, besluit de zangeres mysterieus.

Het is dus niet duidelijk wat Britney precies bedoelt met die laatste zin. Die lijkt namelijk aan te geven dat het niet gaat om een volledig nieuw nummer. Mogelijk zal Britney dus een oud ongereleased nummer uitbrengen of een herwerking van een bestaande hit.

Uithaal naar familie

Het nieuws over het “nieuwe nummer” stond onderaan een lange caption, waarin Britney eerst enkele van haar grootste verwezenlijkingen uit haar carrière opsomde. “Ik besefte vandaag dat na alles wat mijn familie me drie jaar geleden probeerde aan te doen, ik mijn eigen cheerleader moet zijn. Want zij waren het alleszins niet. Ik heb wat research gedaan over mezelf en dit is wat ik vond.”

Vervolgens deelt ze enkele van haar indrukwekkende cijfers. Zo gaat het over het feit dat ze bijna 100 miljoen albums verkocht heeft wereldwijd en in de Verenigde Staten op plaats 18 staat in de lijst met bestverkopende artiesten. “Ik wil mezelf en de rest van de wereld herinneren aan wie ik ben. Ik zal mijn eigen cheerleader zijn. Waarom? Omdat ik mijn witte ‘classy‘ familie eraan wil herinneren dat ik niet vergeten ben wat ze me hebben aangedaan en dat ik het ook nooit zal vergeten.”

Meer
Lees meer...