Britney Spears haalt in nieuwe Instagrampost opnieuw uit naar familie

Vorige week haalde Britney Spears haar eerste slag thuis in de rechtszaak tegen haar vader. Hij moest van de rechtbank namelijk met onmiddellijke ingang aftreden als conservator van zijn dochter, iets waar Britney al jarenlang voor ijverde. Britney heeft zo een deel van haar vrijheid terug en die gebruikt ze nu om opnieuw uit te halen naar haar familie op Instagram.

Britneys nieuwe advocaat Mathew Rosengart zorgde voor een nieuwe wind door het proces van Britney Spears. Zo wist hij er vorige week al voor te zorgen dat Jamie Spears afgezet werd als conservator en vervangen werd door financieel adviseur John Zabel. Britney maakt nu van die herwonnen vrijheid gebruik om haar ongezouten mening te geven over haar familie via Instagram.

Uithaal naar familie

Na haar emotionele getuigenis in de rechtbank in juni maakte Britney al duidelijk dat ze de schijn hoog hield op Instagram en daar deed alsof alles in orde was met haar, terwijl dat vaak niet het geval was. Nu houdt ze zich duidelijk niet meer in.

In een nieuwe post verwijst ze naar hoe haar familie er niet voor haar was wanneer ze hen nodig had. “Wanneer je een vriend hebt die vier maanden lang in een huis zit dat heel klein aanvoelt, zonder auto, zonder telefoon, zonder deur voor privacy en die vriend moet 10 uur per dag, 7 dagen per week werken zonder ooit een dag rust, dan raad ik ten zeerste aan dat je die vriend oppikt en hem daar zo snel mogelijk weghaalt. Als je zoals mijn familie bent, die gewoon dingen zegt als: ‘Jammer dat je in een conservatorschap zit’, dan ga je denken dat je anders bent en zo kunnen ze misbruik van je maken.”

Op het einde bedankt ze wel haar nieuwe advocaat. “Gelukkig heb ik de geweldige advocaat Mathew Rosengart gevonden die me geholpen heeft om m’n leven te veranderen.”

De rechtbank komt op vrijdag 12 november opnieuw samen. Daarbij zal een definitieve uitspraak gedaan worden over het conservatorschap van Britney.

Bekijk hier de post van Britney Spears op Instagram:

Eerder postte Britney ook al deze foto met de boodschap: “Kiss my ass“.

Meer
Lees meer...