Britney Spears tegen Instagramvolgers: “Sorry dat ik deed alsof alles oké was”

Britney Spears heeft op woensdag het woord genomen in de rechtszaak tegen het conservatorschap van haar vader. Daarbij deed ze enkele opmerkelijke onthullingen over de impact van de regeling op haar leven. In haar getuigenis liet ze ook weten dat ze al jaren doet alsof alles goed gaat met haar, maar dat dat eigenlijk niet zo is. En dat geeft ze nu ook toe aan haar 30,6 miljoen volgers op Instagram.

Op dit moment vechten Britney Spears en haar advocaten een ernstige juridische strijd uit tegen haar vader Jamie. Die is al sinds 2008 de conservator van Britney, maar daar is de zangeres het niet langer mee eens.

Getuigenis

In haar getuigenis voor de rechtbank legde Britney uit hoe groot de impact van het conservatorschap is op haar leven. Zo zou ze graag trouwen en een nieuw gezin starten met haar vriend Sam Asghari. Maar op dit moment heeft Britney nog een spiraaltje en van haar conservators mag ze geen doktersafspraak regelen. Daardoor is het op dit moment onmogelijk voor haar om zwanger te worden.

Ze vertelde ook over hoe ze niet mag beslissen met wie ze afspreekt. “Mijn vader controleert mij 100.000 procent. Ik kan niet zelf bepalen met wie ik contact heb. Vrienden die vlakbij wonen, mag ik niet zien. Ik voel me helemaal alleen en verlaten. Iedereen om mij heen zegt ‘nee’ en buit mij uit. Ik ben getraumatiseerd, ik wil gewoon mijn leven terug.”

Instagram

Verder vertelde Britney ook over hoe ze op sociale media liegt tegen haar fans. Ze vertelt daar dat alles oké is en dat ze zich geen zorgen moeten maken. Maar dat is niet waar. In een nieuwe post biedt ze daarom ook haar excuses aan aan haar volgers.

Bij een foto met een quote over sprookjes scheef Britney het volgende: “Ik wil jullie een klein geheimpje vertellen. Ik geloof dat we als mensen allemaal een leven als een sprookje willen. En zoals ik altijd gepost heb, leek mijn leven geweldig. Ik denk dat dat is waar we allemaal naar streven. Dat was een van de beste eigenschappen van mijn mama. Hoe slecht mijn dag ook was toen ik jonger was, voor mij en m’n broer en zus deed ze altijd alsof alles oké was. Ik vertel dit omdat ik niet wil dat mensen denken dat mijn leven perfect is, want dat is het absoluut niet. En als je iets over me gelezen hebt in het nieuws deze week dan weet je dat het niet zo is.”

“Ik wil me verontschuldigen omdat ik de afgelopen twee jaar deed alsof alles oké was. Dat deed ik door m’n trots en omdat ik me schaamde voor wat er met me gebeurde. Maar eerlijk, wie wil z’n Instagram nu niet vrolijk houden? Geloof het of niet, doen alsof alles oké was heeft me eigenlijk geholpen.”

Bekijk hier de post op Instagram:

Meer
Lees meer...