Jamie Lynn Spears over Britney: “Snap niet waarom ze boos op me is”

Jamie Lynn Spears heeft in een nieuw interview gesproken over haar zus Britney. Ze kreeg er de vraag waarom Britney zo boos was op haar eigen familie. Jamie Lynn vertelde dat ze het zelf ook niet begreep en haar zus altijd voor 100 procent heeft gesteund.

Naar aanleiding van haar nieuwe autobiografie Things I Should Have Said was Jamie Lynn Spears (30) te gast bij Good Morning America voor een interview. Daarin reageerde ze voor het eerst op de beschuldigingen van haar zus Britney (40).

Jamie Lynn Spears

In het interview met presentatrice Lulu Chang liet Jamie Lynn weten dat ze lang niet begreep wat het conservatorschap van haar zus precies inhield. “Toen het in werking werd gesteld, was ik 17 jaar oud en ging ik bijna bevallen. Ik begreep dus niet wat er aan de hand was en ik focuste er ook niet op. Ik begreep er toen al even weinig van als nu en ik heb nooit stappen ondernomen om er deel van uit te maken.”

Het conservatorschap werd in 2008 in het leven geroepen. Sindsdien besliste Jamie Spears, de vader van Britney over de financiële en persoonlijke zaken in het leven van de zangeres. Eind vorig jaar besliste de rechter dat Britney na bijna 14 jaar wel in staat was om haar eigen beslissingen te maken en dus niet langer een conservator nodig had.

Britney vs. haar familie

Sinds Britney Spears opnieuw op eigen benen staat, neemt ze geen blad voor de mond en haalde ze al herhaaldelijk uit naar haar familie. Daarbij zei ze onder andere dat “haar volledige familie in de gevangenis thuishoort”. Maar in het interview vertelt Jamie Lynn dat ze haar zus altijd gesteund heeft. “Ik ben altijd de grootste supporter van m’n zus geweest. Dus wanneer ze hulp nodig had, deed ik er alles aan om haar te helpen. Ik gaf haar de contacten die ze nodig had om dit conservatorschap stop te zetten en hier voor onze hele familie een einde aan te maken. Als je er zoveel schade mee aanricht, waarom zou je het dan verderzetten?”

Afgelopen zomer haalde Britney ook persoonlijk uit naar haar jongere zus. Het ging toen over het optreden van Jamie Lynn op de Radio Disney Music Awards in 2017. Ze bracht toen een medley van de nummers van haar zus. Op Instagram schreef Britney deze zomer dat “haar steunsysteem haar daardoor zwaar gekwetst had”. Het was een reactie die Jamie Lynn niet verwacht had. “Eerlijk, ik was verward daarover en ik heb haar daar ook over aangesproken”, vertelt Jamie Lynn in het interview. “Ik wilde een eerbetoon brengen aan mijn zus en alle geweldige dingen die ze heeft gedaan. Ik denk niet dat ze persoonlijk gekwetst was daardoor. Eerlijk, ik weet niet wat haar stoorde.”

Jamie Lynn besluit dat ze altijd van haar zus heeft gehouden. “Ik hou van m’n zus. Ik heb altijd van haar gehouden, haar gesteund en gedaan wat het beste was voor haar en ze weet dat. Dus ik weet niet waarom we nu in deze situatie zitten.”

Meer
Lees meer...