Britney Spears’ ex verstoort haar huwelijk met Sam Asghari

Zangeres Britney Spears (40) stapte gisteren, op 9 juni, in het huwelijksbootje met haar verloofde Sam Asghari (28). Dat beloofde een groot feest te worden, maar verliep uiteindelijk niet zo vlot. Het huwelijk werd namelijk verstoord door Britneys ex-man Jason Alexander. De man ging zelfs live op Instagram, zodat mensen zijn actie konden volgen.

Het huwelijk tussen zangeres Britney Spears en Sam Asghari had een magisch moment moeten zijn. Maar toch werd dat moment verstoord door de ex-man van Britney, Jason Alexander (40). Dat meldt TMZ. Hij drong het huwelijk binnen om “iets aan zijn liefde voor Britney te doen”. Uiteindelijk is de man gearresteerd.

Huwelijk

Op donderdag 9 juni vond in Los Angeles het huwelijk tussen Britney Spears en haar verloofde Sam Aghari plaats. Het koppel zou elkaar het jawoord geven tijdens een intieme ceremonie met slechts 100 gasten. Daarbij was geen plaats voor Britneys familie. En dat is geen verrassing, want na het einde van het conservatorschap haalde de zangeres meerdere keren uit naar haar ouders en zus.

Wat een vredige ceremonie had moeten worden, werd er toch eentje die alle aandacht opeiste. En dat lag niet aan het trouwende koppel zelf, maar wel aan een ‘indringer’. Die indringer was Jason Alexander, de ex van Britney Spears. Alexander en Spears leerden elkaar kennen toen ze jong waren en trouwden in 2004. Maar na een huwelijk van 55 uur kwam er al een einde aan het sprookje.

Arrestatie

Toch bleef Jason Alexander de zangeres publiekelijk steunen en werd hij zelfs gespot tijdens de ‘Free Britney’-campagnes omtrent haar conservatorschap. En die liefde bleek nu dus nog verder te gaan. De 40-jarige Alexander ging gisteren live op Instagram en nam zo de kijkers mee naar het huwelijk van zijn ex.

Op de video was te horen hoe hij een beveiligingsagent vertelde dat hij was uitgenodigd. Vervolgens verkondigde hij dat “Britney zijn eerste en enige vrouw is”. Kort daarna komt de livevideo ten einde. Uiteindelijk blijkt Jason Alexander te zijn gearresteerd door de politie.

Meer
Lees meer...