Left Right
scrollTop top

Natalie Portman en Lupita Nyong’o binnenkort samen te zien in miniserie ‘Lady in the Lake’


Natalie Portman Lupita Nyong'o Lady in the Lake
© Natalie Portman in ‘Thor’ (Paramount Pictures) + Lupita Nyong’o in ‘Black Panther’ (Marvel)

Oscarwinnaressen Natalie Portman en Lupita Nyong’o zijn binnenkort voor het eerst samen op het kleine scherm te zien. De twee actrices spelen namelijk de hoofdrollen in de verfilming van het boek Lady in the Lake van Laura Lippman. De miniserie zal op Apple TV+ verschijnen.

Verfilmingen van boeken komen al jaren voor. Maar het gebeurt maar heel zelden dat twee Oscarwinnaressen de twee hoofdrollen in die verfilming vertolken. En da’s precies wat er staat te gebeuren met het boek Lady in the Lake van Laura Lippman.

Lady in the Lake

Apple TV+ gaat namelijk van dat boek een miniserie maken. Daarin zullen niemand minder dan Natalie Portman en Lupita Nyong’o de hoofdrollen vertolken. Dat schrijft entertainmentwebsite Deadline. Alma Har’el (Honey Boy) regisseert de reeks en helpt die ook schrijven.

Natalie Portman (Black Swan) speelt de rol van Maddie Schwartz. Zij is een huisvrouw in het Baltimore van de jaren 1960. Maar op een bepaalde dag is ze dat leven beu en beslist ze om onderzoeksjournalist te worden. Maddie gaat aan de slag met een onopgeloste moord.

Lupita Nyong’o (Black Panther) kruipt dan weer in de huid van Cleo Sherwood. Zij is een hardwerkende vrouw, die de verschillende aspecten van haar leven zo goed mogelijk met elkaar probeert te combineren. Zo moet ze voor haar kinderen zorgen, verschillende jobs uitoefenen én zet ze zich keihard in voor gelijke rechten voor zwarten in Baltimore.

Apple TV+

Het is niet de eerste keer dat Apple TV+ grote sterren weet te strikken voor een nieuwe serie. Zo spelen niemand minder dan Jennifer Aniston en Reese Witherspoon de hoofdrollen in The Morning Show. Da’s de allereerste Apple TV+ Original die op de wereld werd losgelaten.

Wanneer Lady in the Lake precies op Apple TV+ te zien zal zijn, is nog niet bekend.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…