Nederlandse ‘Wie Is De Mol?’ krijgt jubileumseizoen met deelnemers uit vorige seizoenen

De Nederlandse versie van De Mol, Wie Is De Mol?, is nu al terug. Hoewel er in België maar acht seizoenen zijn, is in Nederland het 21ste dit weekend begonnen. En dat is een heel bijzonder seizoen.

Voor wie nu al uitkijkt naar het volgende seizoen van De Mol, hebben we goed nieuws. Want je kan op dit moment kijken naar het 21ste seizoen van Wie Is De Mol?, de Nederlandse versie van het programma. En omdat er 20 seizoenen gepasseerd zijn, is het daar tijd voor een speciaal jubileumseizoen. Dit is een extra seizoen want normaal wordt Wie Is De Mol? uitgezonden in het voorjaar.

Wie Is De Mol?: Renaissance

https://www.instagram.com/p/CExEV_UlaLB/

Het 21ste seizoen (of 20/2 zoals de makers het zelf noemen) van de Nederlandse versie is dus extra bijzonder en haalt deelnemers uit de afgelopen seizoenen terug. Het gaat daarbij om heel wat verschillende spraakmakende deelnemers. In Nederland zijn de deelnemers van Wie Is De Mol? geen onbekenden zoals in ons land, maar gaat het om bekende Nederlanders. De “oudste deelnemer” is Peggy Vrijens, zij komt uit het zesde seizoen dat in 2006 werd uitgezonden.

Andere spraakmakende deelnemers zijn Ellie Lust, de politieagente die verscheen in het zestiende seizoen in 2016. Zij werd onsterfelijk door haar strenge “etherdiscipline” wanneer er walkietalkies gebruikt werden. Maar ook Nikkie de Jager (NikkieTutorials), die vorig jaar te zien was in Wie Is De Mol? keert dit jaar terug. Zij moest het spel in 2019 al snel verlaten, maar is nu dus terug voor revanche. De meest recente deelnemer is Tina de Bruin, zij was te zien in het 20ste seizoen van Wie Is De Mol? dat eerder dit jaar uitgezonden werd. Wie Is De Mol?: Renaissance speelt zich af in het Italiaanse Toscane.

Dit zijn alle deelnemers aan het Renaissance-seizoen van Wie Is De Mol?:

  • Peggy Vrijens (2006), actrice
  • Nadja Hüpscher (2007), actrice
  • Patrick Martens (2008), acteur/presentator
  • Horace Cohen (2011), acteur/comedian
  • Tygo Gernandt (2014), acteur
  • Ellie Lust (2016), voormalig politiewoordvoerster
  • Jeroen Kijk in de Vegte (2017), radio-dj
  • Ron Boszhard (2018), televisiepresentator
  • Nikkie de Jager (2019), YouTubester
  • Tina de Bruin (2020), actrice

Bij ons zal ook het volgende seizoen opnieuw met onbekende Vlamingen zijn. Er was enorm veel interesse bij de laatste oproep van De Mol, waarbij er oorspronkelijk maar 5.000 kandidaturen ingezonden mochten worden, maar dat aantal werd uiteindelijk opgetrokken naar 10.000. Wanneer het negende seizoen bij ons uitgezonden zal worden, is nog niet geweten.

Wie Is De Mol? is elke zaterdag te zien op NPO 1 om 20.30 uur.

Meer
Lees meer...