Netflix bevestigt derde seizoen ‘Sex Education’

Sex Education netflix eric otis
Netflix

Goed nieuws voor de fans van Sex Education want Netflix heeft bevestigd dat de populaire reeks een derde seizoen krijgt. Na het succes van de eerste twee seizoenen verwachtte iedereen een vervolg en dat is nu dus ook officieel.

De ongemakkelijke, maar herkenbare situaties, de leuke personages en ongegeneerde manier waarop de reeks bepaalde onderwerpen aan bod brengt, maken Sex Education een van de populairste reeksen op Netflix.

Fans hoopten dan ook dat ze nog lang zouden kunnen genieten van de avonturen van Otis, Maeve, Eric en anderen. Na het tweede seizoen liet Laurie Dunn, bedenker van Sex Education, meermaals uitschijnen dat ze schreef aan nieuwe afleveringen. Ze hoopt zelfs dat er meerdere seizoenen komen.

Nieuw meesterwerk

Tot nu toe was het echter wachten op officiĆ«le bevestiging van Netflix … en die is er vandaag eindelijk. Op Facebook postte de streamingdienst een leuk filmpje waarin Mr. Groff een nieuw meesterwerk aankondigt: het derde seizoen van Sex Education.

Sex Education – aankondiging seizoen 3

Mr. Groff heeft goed nieuws voor jullie. Er is een nieuw meesterwerk in aantocht: seizoen 3! šŸ¤©

Geplaatst door Netflix op Maandag 10 februari 2020

Wanneer dat nieuwe seizoen op Netflix te zien zal zijn, is nog niet geweten. Volgens diverse geruchten zouden de opnames doorgaan van mei tot en met september 2020. Als alles goed gaat, komt het derde seizoen dan begin 2021 op Netflix.

Gesponsorde artikelen