Netflix lost bloedstollende trailer van actiethriller ‘Extraction’ met Chris Hemsworth

Netflix stelt nooit teleur. De streamingdienst voorziet ons van meer dan voldoende films en series. En ook tijdens deze moeilijke periode kunnen we blijven rekenen op nieuwe content. Af en toe maakt Netflix ook zelf een geweldige film. Binnenkort komt daar de spannende actiethriller Extraction bij.

Om ons helemaal warm te maken voor de aankomende film, deelde Netflix een eerste officiële trailer. En als we die trailer mogen geloven, is Extraction een echte klepper van formaat. Die belooft alvast veel actie, geweld en spanning. Maar misschien nog belangrijker: Chris Hemsworth alias Thor geeft opnieuw het beste van zichzelf.

Extraction

Chris Hemsworth speelt Tyler Rake, een onbevreesde huursoldaat. Hij heeft helemaal niets meer te verliezen wanneer zijn skills worden ingeroepen om de ontvoerde zoon van een internationale maffiabaas te redden. Maar de missie verloopt niet zonder problemen. Rake belandt in de duistere onderwereld van wapen- en drugshandelaars. Al snel wordt het één van zijn dodelijkste missies ooit. Wanneer alles tegen zit, staat Rake voor een moeilijke keuze die het leven van hem en de jongen voorgoed gaat veranderen. Gaat hij de zoon redden of kiest hij toch voor z’n eigen leven?

Russo Brothers

Deze spannende en spectaculaire thriller is geregisseerd door Sam Hargrave. Hargrave was eerder al stuntcoördinator in Captain America: Civil War en de Avengers-films Infinity War en Endgame. Maar nu maakt hij z’n regiedebuut. Ook de Russo Brothers zijn van de partij als producers. Joe en Anthony Russo maakten eerder al meerdere Marvel-films. Bovendien schreef Joe Russo zelf het script voor deze film.

Naast Chris Hemsworth speelt ook een ander bekend gezicht mee in de film. David Harbour alias Jim Hopper uit Stranger Things heeft een rol te pakken. De app van Netflix toont alvast een opmerkelijk detail over Extraction. De film staat aangeduid als 18+. Waarom dat zo is, is onbekend.

Extraction is een Netflix Original-film en zal vanaf 24 april op de streamingdienst te zien zijn.

Bekijk hier de spannende trailer van Extraction:

Wil je het wachten op deze razend spannende film wat draaglijker maken? Bekijk dan zeker eens onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...