Left Right
scrollTop top

Netflix lost eerste 15 minuten van zombiefilm ‘Army of the Dead’


Army of the Dead
© YouTube Netflix

Op 21 mei verschijnt de film Army of the Dead van Zack Snyder op Netflix. Snyder maakte eerder al onder andere de films Dawn of the Dead, 300 en Man of Steel en nu keert hij terug naar het zombiegenre voor Army of the Dead.

De film verschijnt binnen iets meer dan een week, dus heeft Netflix een bijzondere verrassing voor de fans van het genre. De eerste 15 minuten zijn nu al te bekijken op YouTube. Al moesten de fans daar wel iets voor doen.

Interactieve missie

Via een interactieve livestream op YouTube konden vandaag de eerste 15 minuten van de zombiefilm Army of the Dead vrijgespeeld worden. De livestream bestond uit een missie waarbij de kijkers de acteurs uit de film moesten helpen om een kluis uit de graven en te openen.

Helpen kon door op de juiste momenten de juiste emoji’s te sturen. Daardoor kon het team de kluis uitgraven met daarin de eerste 15 minuten van Army of the Dead.

Army of the Dead

In het eerste kwartier van de film krijgen we te zien hoe Las Vegas overmeesterd wordt door zombies. We zien hoe een groep soldaten onder sterke bewaking een container binnenbrengt in Area 51. Ze weten zelf niet wat er in de container zit en bespreken wat het kan zijn.

Maar dan loopt het mis. Ze komen in een zwaar auto-ongeval terecht waarbij de container op de grond valt. Ze krijgen instructies om zo snel mogelijk weg te gaan. Maar die instructies komen te laat en een zombie ontsnapt uit de container. En zo begint de zombie-apocalyps. Alle soldaten die we te zien kregen, worden gedood door de zombie en worden zo zelf zombies. En zo zet het leger van de doden koers naar Las Vegas. Op dat moment begint de intro van de film, die het absurde aspect van Army of the Dead duidelijk maakt. Op de tonen van het nummer Viva Las Vegas zien we hoe de hele stad overgenomen wordt door zombies en hoe enkelingen onder de levenden het opnemen tegen het leger van de doden.

Omdat de video een leeftijdsbeperking heeft, is hij enkel te bekijken op YouTube. Dat kan via deze link.

Trailer

Uit de trailer van de film weten we al dat het echte verhaal van de film zich niet zal afspelen meteen na de inval van de zombies, maar wel zes jaar later. Op dat moment worden de zombies uit Las Vegas geweerd door hoge muren, waardoor het leven weer relatief normaal is.

Een groep wordt samengesteld om binnen te breken in een kluis onder een stripclub. Als ze die missie tot een goed einde brengen krijgen ze 50 miljoen dollar. Maar ze moeten zich daarvoor wel op het gebied van de zombies wagen.

Bekijk hier de trailer van Army of the Dead:

Army of the Dead verschijnt op vrijdag 21 mei op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…