Nieuwe trailer voor Zack Snyders ‘Army of the Dead’ op Netflix

In een nieuwe trailer van Army of the Dead zien we dat de zombies sneller, slimmer en beter georganiseerd dan ooit zijn. Regisseur Zack Snyders nieuwe film zal barsten van de actie en een streling voor het oog zijn.

In Army of the Dead volgen we een groep huurlingen die door de woestijn van Nevada naar Las Vegas gaat voor een geldschat. Hun reis verloopt alles behalve vlekkeloos. Onderweg moeten ze het opnemen tegen een nieuw soort zombie. Deze soort is vlugger, slimmer en beter georganiseerd dan wat ze eerder al zijn tegengekomen. Al de zombies, ook de dieren, komen uit Area 51 en hebben dus buitenaardse invloeden.

Recht uit je nachtmerries

In de trailer zien we beelden van de huurlingen en zombies. We horen een stem zeggen dat dit sterkere zombies zijn dan ooit en zien een soort leidster van de zombies. In een tweet, de wereld ingestuurd door Zack Snyder zelf, zegt hij dat “de zombies recht uit je nachtmerries komen”. Het is zijn eerste film sinds 2011 die niet gaat over DC Comics. Ondertussen maakte hij al films als Man of Steel, Batman vs Superman en Justice League.

Populair zombiegenre

De eerste zombiefilm die Snyder maakte, was Dawn of the Dead. Meteen zijn debuutfilm. De laatste tien jaar is het zombiegenre enorm populair geworden door The Walking Dead, maar nu moet het wat inboeten aan populariteit. Toch zet Netflix nog hard in op het genre. Er komt een anime van Army of the Dead en al zeker een prequel, Army of Thieves. Zack Snyder heeft een grote fanbase en Netflix hoopt dat ze allemaal op de trein springen. De film verschijnt deze maand op Netflix.

Bekijk hier de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...