Netflix lost eerste teaser voor nieuwe Zuid-Koreaanse film ‘Officer Black Belt’

Volgende maand verschijnt er op Netflix een nieuwe Zuid-Koreaanse film. Het gaat om Officer Black Belt over een getalenteerde vechtsporter die zijn talent gebruikt om misdaden op te lossen. De film heeft nu een eerste teaser gekregen.

Netflix heeft de eerste teaser gelost voor de nieuwe Zuid-Koreaanse film Officer Black Belt. We volgen Lee Jung-do (Kim Woo-bin) die zijn talent voor gevechtsporten inzet om de politie te helpen.

Officer Black Belt

Officer Black Belt gaat dus over Lee Jung-do (Kim Woo-bin). Hij werkt als koerier voor het restaurant van zijn vader. Hoewel hij een normale jongen lijkt, die graag gamet en op café gaat met vrienden, is hij eigenlijk een toptalent in de gevechtsport. Zo haalde hij het hoogste niveau in taekwondo, kendo en judo. Hij gebruikt dit talent om mensen te helpen wanneer die in nood zijn.

Op een dag ziet hij hoe een agent aangevallen wordt door een man die een enkelband draagt. Het lukt Jung-do om de agent te redden, maar de agent is wel vijf weken out. Daardoor krijgt Jung-do de kans om hem te vervangen. Hij wordt daarbij gekoppeld aan agent Kim Sun-min (Kim Sung-kyun) en samen proberen ze misdaad te bestrijden. Kim Sun-min houdt zich vooral bezig met het controleren van misdadigers die voorwaardelijk vrij zijn. De taak van Jung-do bestaat er daarbij vooral uit om in te grijpen bij gevaarlijke situaties. Sun-min ziet daarbij het talent van Jung-do en wil dat hij voltijds bij de politie komt werken.

De hoofdrol is dus weggelegd voor Kim Woo-bin, die je kan kennen uit onder andere Black Knight, Our Blues en The Heirs. De rol van Kim Sun-min wordt gespeeld door Kim Sung-kyun, die eerder al te zien was in D.P., Divorce Attorney Shin en Moving.

Bekijk hier de eerste teaser voor Officer Black Belt:

Officer Black Belt verschijnt op vrijdag 13 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...