Netflix deelt foto’s van nieuw seizoen ‘Lupin’

Deze zomer komt het tweede seizoen van de Franse thrillerreeks Lupin naar Netflix. De streamingdienst deelde alvast enkele setfoto’s van de opnames.

Spoiler alert! Na de ontvoering van Assane Diop (Omar Sy) zijn zoon op het einde van het eerste seizoen, kijken we heel erg uit naar hoe alles zal aflopen. De Franse reeks, die een echte hit werd in de Belgische hitlijsten, komt deze zomer terug met vijf nieuwe afleveringen.

Bron: Netflix

Het is niet lang wachten voor de fans van de reeks. Het eerste seizoen was hier nog maar in januari te zien. In het verhaal volgen we Assane Diop, dief van beroep en zoon van een Senegalese immigrant die naar Frankrijk kwam om een beter leven te beginnen. Maar de vader van Assane werd schuldig bevonden aan een misdaad die hij niet beging. In de gevangenis maakte hij een einde aan zijn leven.

Bron: Netflix

Assane wordt geïnspireerd door de boeken van de vriendelijke dief Arsène Lupin. Met die in gedachten wil Assane wraak nemen op de familie die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. De officiële samenvatting voor seizoen twee leest: “Assane’s zoektocht naar wraak op Hubert Pelligrini heeft zijn familie uit elkaar gehaald. Met zijn rug tegen de muur moet hij een nieuw plan bedenken. Zelfs als dat plan zichzelf in gevaar brengt.”

Bron: Netflix

Bekijk hier de trailer voor seizoen 2 van Lupin:

Hier vind je de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...