Netflix werkt aan game rond ‘Squid Game’

Je zelf (virtueel) wagen aan de spellen uit Squid Game en Squid Game: The Challenge? Dat kan binnenkort. Netflix werkt namelijk aan een eigen game die in het teken staat van de succesvolle franchise.

Na het gigantische succes van de Zuid-Koreaanse reeks Squid Game op Netflix meer dan twee jaar geleden, volgde recent de realityversie Squid Game: The Challenge. Beide reeksen waren een gigantisch succes en ondertussen is de productie voor het tweede seizoen van Squid Game al begonnen, terwijl de casting voor het tweede seizoen van Squid Game: The Challenge ook loopt.

De hype rond de Squid Game-wereld is dus nog steeds springlevend. Dat merkte ook Netflix. De streamingdienst heeft nu namelijk aangekondigd wat er een game zal komen rond Squid Game. Daarin zal je het tegen vrienden kunnen opnemen in allerhande bekende spellen uit zowel Squid Game als Squid Game: The Challenge. Het is momenteel nog niet bekend wanneer het spel beschikbaar zal zijn.

Netflix Gaming

De game van Squid Game op Netflix maakt deel uit van een nieuwe lading spellen die door de streamingdienst zijn aangekondigd. Die spellen zijn altijd gratis beschikbaar voor abonnees van Netflix. Om ze te spelen, zoek je ze in de app van Netflix, waarna je wel een aparte applicatie moet gratis downloaden.

Netflix voegde de laatste tijd heel wat grote namen toe aan zijn gamecatalogus. Zo kan je er sinds kort Football Manager 2024 Mobile terugvinden. Sinds vandaag is ook Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition beschikbaar. Verder is er onder andere ook een spel in ontwikkeling rond La Casa de Papel en de binnenkort te lanceren film Rebel Moon.

Meer
Lees meer...