‘Squid Game: The Challenge’ seizoen 2 officieel bevestigd door Netflix

Vannacht om 3 uur Belgische tijd verschijnt de finale van het eerste seizoen van Squid Game: The Challenge op Netflix. Daarin zullen we te weten komen wie de winnaar van het spelprogramma wordt en zo met 4,56 miljoen dollar (4,23 miljoen euro) naar huis gaat. Maar fans van de reeks hoeven niet te treuren, want Netflix heeft nu al het tweede seizoen officieel bevestigd.

De afgelopen weken waren er al geruchten over een tweede seizoen van Squid Game: The Challenge. Die waren er vooral omdat de inschrijvingen voor de show nog steeds open stonden. Vandaag kwam Netflix dan met de officiële bevestiging.

Squid Game: The Challenge seizoen 2

Aan de vooravond van de finale van het eerste seizoen van Squid Game: The Challenge heeft Netflix het tweede seizoen officieel aangekondigd. De aankondiging gebeurde met een video met enkele beelden uit het eerste seizoen en reacties van de fans op sociale media. Vervolgens zien we hoe de grijpmachine een beertje pakt met in plaats van een nummer de aankondiging van het tweede seizoen. De video sluit af met een oproep voor nieuwe deelnemers.

Wie zich geroepen voelt, en geen nee zou zeggen tegen 4,56 miljoen dollar (4,23 miljoen euro), kan zich nu dus al inschrijven voor het tweede seizoen van Squid Game: The Challenge. Hoewel de drie finalisten van het eerste seizoen van Amerikaanse bodem zijn (zij het met roots in andere landen), zijn deelnemers van over de hele wereld welkom. De enige vereiste is dat je Engels spreekt. Inschrijven kan via de website squidgamecasting.com.

Bekijk hier de aankondiging van het tweede seizoen van Squid Game: The Challenge:

Bekijk hier nog eens de teaser voor de finale van Squid Game: The Challenge:

De finale van het eerste seizoen van Squid Game: The Challenge verschijnt vannacht om 3 uur Belgische tijd op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...