‘Squid Game: The Challenge’ krijgt trailer voor spannende finale: wie van de drie wint?

(Let op: Spoilers) Van de 456 kandidaten die begonnen aan Squid Game: The Challenge blijven er nog drie over: Sam (#016), Mai (#287) en Phill (#451). Een van hen zal naar huis gaan met de gigantische prijzenpot van 4,56 miljoen dollar (4,19 miljoen euro). Wie dat wordt, zie je vanaf donderdag 7 december op Netflix.

De voorbije twee weken verschenen op woensdag respectievelijk vijf en vier afleveringen van Squid Game: The Challenge op Netflix. Daarmee hebben we enkel nog de finale te goed. Die zal je kunnen bekijken vanaf de nacht van 6 op 7 december op 3 uur ’s nachts Belgische tijd.

Sam, Mai of Phill

Na de Circle of Trust, die maar liefst zes kandidaten naar huis stuurde, blijven er nog drie deelnemers over in Squid Game: The Challenge. Het gaat om Sam (#016), een 37-jarige kunstenaar uit de Verenigde Staten, Mai (#287), een in 55-jarige in Vietnam geboren voormalige militair, en Phill (#451), een 27-jarige duikinstructeur die in Brazilië is geboren en woont in Hawaii.

Een van hen zal straks naar huis gaan met 4,56 miljoen dollar (4,19 miljoen euro). Hoe exact zal bepaald worden wie wint, is momenteel nog niet duidelijk. Wel zien we in de trailer voor de finale heel wat elementen terug uit de fictiereeks Squid Game. Zo krijgen de finalisten, mooi uitgedost, een galadiner voorgeschoteld. Daar lijken ze ook een belangrijke keuze te moeten maken die waarschijnlijk hun rol zal bepalen in het finalespel. Dat finalespel wordt het spel Squid Game, al zal dat uiteraard niet – zoals in de fictiereeks – tot de dood gespeeld worden.

Bekijk hier de trailer van de finale van Squid Game: The Challenge:

De eerste 9 afleveringen van Squid Game: The Challenge staan nu op Netflix. De finale volgt op donderdag 7 december om 3 uur ’s nachts Belgische tijd.

Meer
Lees meer...