‘Squid Game: The Challenge’: Je kan je nu al inschrijven voor het tweede seizoen

Squid Game: The Challenge is dé hype van het moment op Netflix. De realityshow die gebaseerd is op de populairste Netflixserie ooit, kon al op miljoenen kijkers rekenen. En hoewel er nog geen officieel nieuws is over een mogelijk tweede seizoen, kan je je daarvoor nu al inschrijven.

Sinds vandaag, woensdag 29 november, kan je op Netflix terecht voor het tweede deel van Squid Game: The Challenge. Daarmee staan er nu al negen afleveringen van het spelprogramma op de streamingdienst. Enkele de finale hebben we dus nog tegoed. Die volgt op woensdag 6 december.

Tweede seizoen?

Het is een understatement om te zeggen dat Squid Game: The Challenge een succes is. De reeks stond afgelopen weekend, volgens FlixPatrol, in maar liefst 87 landen helemaal bovenaan de Trending-lijst. Momenteel staat het programma nog steeds zo goed als overal in de top drie.

Veel mensen gaan er dan ook vanuit dat het programma een tweede seizoen zal krijgen, maar dat is nog niet zeker. Met een prijzenpot van 4,56 miljoen dollar (4,16 miljoen euro) en gigantische productiekosten is het namelijk een zeer duur programma om te maken.

Casting

De hoop op een tweede seizoen van Squid Game: The Challenge is echter ineens wat groter geworden. Er is namelijk ontdekt dat je je nog steeds kan aanmelden voor de casting van het programma. Op die website kan je je vanuit heel de wereld inschrijven voor de casting om zo kans te maken op de gigantische geldprijs. Omdat daar nergens wordt vermeld dat je formulier voor een bepaalde datum binnen moet zijn, denken veel fans dat de makers nu al begonnen zijn met het zoeken van kandidaten voor een tweede seizoen.

Meer
Lees meer...