Netflix wil ‘Lucifer’ dan toch zesde seizoen geven

Netflix wil toch zesde seizoen van Lucifer maken
Netflix

Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie Lucifer. De reeks zou toch een zesde seizoen krijgen. Netflix kondigde eerder al aan dat het komende vijfde seizoen het laatste zou zijn, maar lijkt nu toch op die beslissing te willen terugkomen.

In juni 2019 bevestigde Netflix het vijfde seizoen van de populaire serie Lucifer. Daarbij liet de streamingdienst weten dat het vijfde wellicht het laatste ging zijn. Nu zou Netflix volgens de Amerikaanse site TVLine toch over een mogelijk vervolg aan het onderhandelen zijn met Warner Bros. Television.

Lange weg

De serie heeft geen makkelijke weg afgelegd. Tot 2018 was ze in het bezit van het Amerikaans televisiebedrijf FOX, en waren de eerste drie seizoenen ook daar te zien. Net voor Lucifer gecanceld zou worden, kocht Netflix de rechten. Dankzij Netflix kreeg de serie een vierde seizoen, dat in mei vorig jaar uitkwam, en is er nu ook een vijfde in aantocht. Nu zou Netflix dus toch besloten hebben om er na seizoen vijf nog ééntje aan te binden. Hopelijk geeft ook Warner Bros. groen licht.

Gesponsorde artikelen