Netflix lost nieuwe teaser voor ‘Heartstopper’ seizoen 3

Netflix heeft een nieuw fragment gedeeld uit het derde seizoen van Heartstopper. Dat derde seizoen verschijnt pas in oktober op de streamingdienst, maar de laatste tijd hebben we al heel wat foto’s en fragmenten gekregen.

Heartstopper keert dit najaar terug voor het derde seizoen. Nadat we zo’n twee weken geleden enkele nieuwe foto’s te zien kregen, heeft Netflix nu ook een nieuwe teaser gedeeld.

Heartstopper

In de reeks Heartstopper volgen we Charlie (Joe Locke) en Nick (Kit Conner). In de eerste twee seizoenen kregen we te zien hoe ze bevriend raakten en hoe die vriendschap uiteindelijk meer werd. Maar het is niet makkelijk om als tiener homoseksueel te zijn en dat aan de buitenwereld te tonen. Daarnaast krijgen de twee en hun vrienden ook te maken met andere zaken die al dan niet verbonden zijn aan hun leeftijd.

In de nieuwe teaser voor het derde seizoen zijn Nick, Charlie en enkele van hun vrienden te zien op een feestje. Iedereen heeft het duidelijk naar z’n zin en er lijkt geen vuiltje aan de lucht te zijn. Maar of dat ook zo zal zijn in de rest van het derde seizoen valt te betwijfelen. Want op de eerder gedeelde foto’s waren er toch enkele minder gelukkige gezichten te zien.

Het derde seizoen van Heartstopper zal vanaf donderdag 3 oktober te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de nieuwe teaser:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...