Netflix lost nieuwe foto’s ‘Heartstopper’ seizoen 3

Netflix heeft een reeks foto’s van het derde seizoen van Heartstopper gelost. Eerder vandaag moesten fans een wachtwoord vrijspelen waarmee ze de foto’s konden ontgrendelen. Op de foto’s zijn de vertrouwde personages uit de reeks te zien en krijgen we ook al één nieuw personage te zien.

Fans van Heartstopper werden vandaag door Netflix getrakteerd op een speurtocht. Door te gaan zoeken op alle internationale accounts van Netflix op X konden ze de letters van een wachtwoord verzamelen om daarmee als eerste de nieuwe foto’s van het derde seizoen te zien. Ondertussen heeft Netflix de foto’s ook al openbaar gemaakt.

Heartstopper seizoen 3

Binnen iets minder dan drie maanden verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. We zullen dus nog even geduld moeten oefenen voor we weten hoe het verder gaat met Nick (Kit Conner), Charlie (Joe Locke) en hun vrienden. Maar Netflix heeft vandaag al acht gloednieuwe foto’s gelost waarin we alle vertrouwde gezichten uit de reeks terug zien en één nieuwkomer.

We zien foto’s van de koppels Nick en Charlie, Tao (Will Gao) en Elle (Yasmin Finney) en Tara (Corinna Brown) en Darcy (Kizzy Edgell). Verder is er ook een foto van Charlie met Isaac (Tobie Donovan). Daarnaast zien we ook een foto met de hele vriendengroep en een giraf en twee foto’s van Nick en Charlie waarop ze allebei niet al te gelukkig zijn. Dat belooft dus.

De laatste foto toont Charlie met een nieuw personage. Het gaat om Oliver (Jensen Clayden), het neefje van Charlie en Tori (Jenny Walser). Hij is een geliefd personage uit de comics van Heartstopper, waardoor heel wat fans blij zijn dat hij ook te zien zal zijn in de reeks.

Bekijk hier de nieuwe foto’s van het derde seizoen van Heartstopper:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...