Netflix gaat mogelijk ‘Persona: Sulli’ alsnog uitbrengen, 4 jaar na overlijden Zuid-Koreaanse zangeres en actrice

De streamingdienst Netflix zal binnenkort mogelijk Persona 2 met Sulli toch uitbrengen. Het zou dat doen onder de naam Persona: Sulli. Het is opmerkelijk dat deze reeks op Netflix zou verschijnen aangezien Sulli overleed in 2019 toen ze nog aan de film aan het werken was.

Netflix zal binnenkort misschien uitpakken met het laatste werk van de Zuid-Koreaanse Sulli. Sulli was van 2009 tot 2014 actief als zangeres in de K-popgroep f(x), maar was daarna vooral actief als model en actrice. Net voor haar dood kreeg ze de hoofdrol in het tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse Netflixreeks Persona, maar die reeks kon niet afgewerkt worden voor haar overlijden in 2019.

Persona: Sulli

Persona 2 zou het tweede seizoen worden van Persona van Netflix. Dat was een project waarbij elke aflevering eigenlijk een kortfilm is door een andere regisseur. Het eerste seizoen is al verschenen op Netflix. Dat bestond uit vier kortfilms, die los stonden van elkaar, maar wel telkens met zangeres en actrice IU in de hoofdrol.

In het tweede seizoen zou de Zuid-Koreaanse actrice en zangeres Sulli de hoofdrol krijgen in elke kortfilm. De productie voor het tweede seizoen was aan de gang toen Sulli onverwachts overleed.

Persona: Sulli

Sinds het overlijden van Sulli is er niets meer gezegd over de reeks. Maar nu lijkt het erop dat Netflix de reeks alsnog zal uitbrengen. In Brazilië verscheen er namelijk even een nieuwe titel op Netflix. Persona: Sulli zou op vrijdag 16 juni verschijnen. In de korte inhoud staat te lezen dat het zou gaan om een aflevering van Persona die al volledig ingeblikt werd en een diepte-interview met Sulli dat ze in 2019 gaf.

Netflix reageerde echter al snel en liet weten dat er nog onderhandelingen bezig zijn over de reeks. Het is dus nog niet 100 procent zeker dat de reeks op Netflix zal verschijnen en ook de releasedatum staat dus nog niet vast.

Meer
Lees meer...