Netflix lost trailer voor animatiereeks ‘Carol & The End of The World’

Netflix pakt later deze maand uit met een opvallende animatiereeks. Normaal zijn animatiereeksen snel en flitsend en zijn de hoofdpersonages superhelden of sprekende dieren. Maar in Carol & The End of The World volgen we een vrouw van middelbare leeftijd met een opvallend saai leven.

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de animatiereeks Carol & The End of The World. Zoals de titel al doet vermoeden volgen we Carol op het moment waarop het einde van de wereld nadert.

Carol & The End of The World

Carol & The End of The World speelt zich af op het moment waarop een planeet op de aarde afstevent. De dagen van de mensheid zijn daardoor geteld en mensen moeten beslissen wat ze met hun laatste maanden willen doen. Veel mensen proberen hun bucketlist af te werken en nog zoveel mogelijk uit hun korte leven te halen, maar sommigen kijken hier anders naar. We volgen in Carol & The End of The World de eenzame en ietwat saaie vrouw Carol, die probeert om haar laatste dagen zinvol in te vullen.

De stemmen worden verzorgd door Martha Kelly (Euphoria) als Carol, Beth Grant (The Mindy Project), Lawrence Pressman (Doogie Howser, M.D.), Kimberly Hebert Gregory (Vice Principals), Mel Rodriguez (Better Call Saul), Bridget Everett (Sex and the City) en Michael Chernus (Orange is the New Black).

Carol & The End of The World is gemaakt door Dan Guterman, die ook verantwoordelijk was voor enkele afleveringen van de animatiereeks Rick & Morty. Guterman omschrijft Carol & The End of The World als “een liefdesbrief aan routine”. “Het is een show over het comfort van eentonigheid. Een geanimeerde en existentiële komedie over dagelijkse routines die de gaten van een leven opvullen.” Carol & The End of The World zal bestaan uit tien afleveringen die vanaf vrijdag 15 december 2023 te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer van Carol & The End of The World:

Carol & The End of The World verschijnt op vrijdag 15 december op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...