Left Right
scrollTop top

Netflix onthult de trailer en releasedatum van ‘The Serpent’, de nieuwe serie van Hans Herbots


© Netflix

Netflix onthult vandaag de releasedatum en trailer van The Serpent, de veelgeprezen hitserie uit het Verenigd Koninkrijk, met in de hoofdrol Golden Globes-genomineerde Tahar Rahim en BAFTA-genomineerde Jenna Coleman. De serie, geregisseerd door Hans Herbots en Tom Shankland, ging begin dit jaar in première op BBC en werd met 31 miljoen streams een groot succes.

The Serpent bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf 2 april beschikbaar op Netflix. Hans Herbots is één van de regisseurs. Hij maakte in eigen land al de films Verlengd Weekend (2005), Bo (2010) en De Behandeling (2014) en werkte sindsdien mee aan internationale series als The Spiral en Riviera. Van The Serpent zal hij de laatste vier afleveringen regisseren.

The Serpent

De reeks is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van meesteroplichter Charles Sobhraj (Tahar Rahim) en de opmerkelijke pogingen van de Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg (Billy Howle) om hem voor het gerecht te brengen.

Sobhraj, die zich voordeed als juwelenhandelaar, en zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc (Jenna Coleman) reisden in 1975 en 1976 door Thailand, Nepal en India. Op de Aziatische ‘Hippie Trail’ pleegden ze diverse misdaden en werden ze de hoofdverdachten in een reeks moorden op jonge westerse reizigers.

Bekijk hier de trailer voor The Serpent:

Onze top 50 met de beste series op Netflix vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428