Netflix lost trailer voor ‘The Brothers Sun’ met Michelle Yeoh

Netflix zal het nieuwe jaar aftrappen met een veelbelovende nieuwe reeks. In The Brothers Sun wordt de hoofdrol gespeeld door Michelle Yeoh, die begin dit jaar de Oscar voor Beste Actrice in ontvangst mocht nemen voor haar rol in Everything Everywhere All At Once. The Brothers Sun verschijnt op donderdag 4 januari 2024 en heeft nu een officiële trailer gekregen.

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de serie The Brothers Sun. Het gaat om een komische actiereeks waarin de hoofdrollen gespeeld worden door Michelle Yeoh (Everything Everywhere All At Once, Crazy Rich Asian), Justin Chien (Sun Moon) en Sam Song Li (Better Call Saul, Never Have I Ever).

The Brothers Sun

The Brothers Sun zal de familie Sun volgen. De pater familias is het hoofd van een machtige Taiwanese criminele organisatie. Wanneer hij op een dag wordt neergeschoten door een mysterieuze huurmoordenaar, reist zijn oudste zoon Charles (Justin Chien) naar Los Angeles om zijn moeder Eileen (Michelle Yeoh) en zijn jongere broer Bruce (Sam Song Li) te beschermen. De jonge en naïeve Bruce werd tot op heden volledig afgeschermd van de waarheid over z’n familie en staat zo een grote shock te wachten. De familie zal moeten samenwerken om zich te beschermen tegen de bende die het gemunt had op hun vader en nu de broers in het vizier heeft.

In de officiële trailer krijgen we al enkele van de actiescènes uit de reeks te zien, maar er zitten ook al enkele grappige momenten verwerkt in de trailer. The Brothers Sun zal bestaan uit acht afleveringen die allemaal op Netflix te vinden zullen zijn vanaf donderdag 4 januari 2024.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Brothers Sun:

The Brothers Sun verschijnt op donderdag 4 januari 2024 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...