Netflix overweegt tweede seizoen ‘Tiger King’ met nooit vertoonde beelden

John Reinke Tiger King
Netflix

Netflix-sensatie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness lijkt terug te keren voor een tweede seizoen. Volgens John Reinke, de rechterhand van Joe Exotic in de zoo, zijn er nog honderden uren aan beeldmateriaal die momenteel verwerkt worden in nieuwe afleveringen.

Het nieuwe coronavirus had ons enkele maanden terug nog maar net verplicht “in ons kot” gehouden of Netflix kwam al met de eerste leuke afleiding. De docureeks Tiger King, over dierentuinen met wilde katten en zoveel meer, was even hét gespreksonderwerp van iedere videocall.

Twee of drie extra afleveringen

Fans van de reeks vroegen dan ook al snel om extra afleveringen en die zouden er nu binnenkort eindelijk echt aankomen. Eerder kwam Netflix al met een terugblikaflevering, maar die sprak heel wat minder tot de verbeelding.

“Er is nog zoveel meer content en ik weet dat Netflix nog beeldmateriaal heeft voor twee of drie afleveringen. Ze hebben laten weten dat ze daarover contact gaan opnemen met mij”, zegt John Reinke, een van de personages uit Tiger King, in een interview met The Mirror.

“De FBI is nog niet klaar”

De voormalige medewerker op de G.W. Zoo licht ook een tipje van de sluier op over wat we in die nieuwe afleveringen mogen verwachten. “Er zijn door Tiger King heel wat levens op zijn kop gezet en ik denk echt niet dat het al voorbij is”, zegt hij.

“Er zullen nog meer levens ondersteboven komen te staan. Ik denk niet dat de FBI klaar is met alles en iedereen te onderzoeken die betrokken is bij de ‘Tiger King-show’. Nog mensen zullen door bepaalde zaken gepakt worden”, besluit Reinke, die zelf zijn carrière over een andere boeg gooide en momenteel als mecanicien werkt.

Op zoek naar iets nieuws om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen