Left Right
scrollTop top

Nieuwe aflevering ‘Tiger King’ verschijnt heel binnenkort op Netflix!


Tiger King Joe Exotic
© Netflix

Moet Tiger King: Murder, Mayhem and Madness wel nog voorgesteld worden? Er is de laatste tijd geen ontkomen meer aan. Sinds de lockdown is iedereen massaal beginnen kijken naar de gestoorde docuserie. En terecht!

Sinds de release van Tiger King is iedereen in de ban van Joe Exotic en z’n verhalen. Het gaat zelfs zo ver dat de Tiger King misschien gratie gaat krijgen van president Donald Trump. Ook kondigden we onlangs aan dat er niet één, maar twee bewerkingen op komst zijn over Joe Exotic! Daar moeten we natuurlijk nog even op wachten. Maar iets wat we binnenkort wel te zien krijgen, is een extra aflevering van Tiger King.

Bonusaflevering

Het was de voormalige zakenpartner van Joe Exotic, Jeff Lowe, die vorige week het heugelijke nieuws al aankondigde. Hij en zijn vrouw Lauren vertelden in een korte video een zeer belangrijke boodschap: “Netflix voegt nog één aflevering toe, die verschijnt volgende week. Ze komen hier morgen filmen.” Maar Netflix had dit nieuws nog niet bevestigd. Tot nu.

De serie Tiger King telt zeven afleveringen. Maar daar zal dus snel een achtste bijkomen. Het goede nieuws werd aangekondigd door Joel McHale in een zeer toepasselijke outfit. De acteur en presentator maakte een aftershow genaamd The Tiger Kind and I. Daarin interviewde hij de belangrijkste hoofdpersonages uit de documentaire en vroeg hij naar hun reacties op de successerie.

Ontbrekende namen

De bonusaflevering verschijnt al op zondag 12 april in de Verenigde Staten. Wij moeten nog even wachten tot woensdag 15 april. Een belangrijke naam ontbreekt alvast in de aankondiging. Joe Exotic zit momenteel in de gevangenis en zal hoogstwaarschijnlijk niet aan bod komen. Ook Carole Baskin en haar echtgenoot Howard komen niet ter sprake. Een vertegenwoordiger van Baskin vertelde eerder al aan het Amerikaanse weekblad Entertainment Weekly dat ze niet gevraagd werden voor de nieuwe aflevering. “We zijn niet benaderd voor een nieuwe aflevering en zouden niet deelnemen als het gevraagd werd”, liet die weten.

Het verhaal achter Tiger King

Sinds de release van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness wordt er niet meer gezwegen over de documentairereeks. Daarom praatte Netflix met regisseurs Eric Goode en Rebecca Chaiklin. Zij leggen uit wat hen naar dit verbazingwekkende verhaal heeft getrokken. En er worden heel wat sappige details gelost over de populaire serie. In afwachting van de nieuwe aflevering is deze video zeker de moeite om eens te bekijken!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308