Netflixfilm ‘Hit Man’ met Glen Powell krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de actiekomedie Hit Man. Daarin speelt Glen Powell een hitman. Nu ja, hij beweert zelf dat hij een hitman is. De film verschijnt eind mei in een aantal filmzalen en zal vanaf vrijdag 7 juni te vinden zijn op Netflix.

Netflix zet bij zijn films de laatste tijd steeds meer in op komedies. Het gaat daarbij voornamelijk om romantische komedies zoals Love at First Sight en Irish Wish, maar nu mogen we ons verwachten aan een actiekomedie. De film Hit Man wordt vanaf 24 mei in een aantal filmzalen getoond. Vanaf vrijdag 7 juni kan je hem vinden op Netflix en nu heeft Netflix de officiële trailer gelost.

Hit Man

In Hit Man volgen we Gary Johnson (Glen Powell). Hij is een professor aan de universiteit en een echte “tech bro”. Op een dag wordt hij door de politie ingeschakeld als mol. Hij moet zich daarbij voordoen als een hitman en moet proberen om ingehuurd te worden. Als iemand hem inhuurt, kan die dan meteen opgepakt worden. In de trailer krijgen we Gary al te zien in heel wat verschillende vermommingen en gedaantes. Maar één klant lijkt voor problemen te gaan zorgen.

Madison (Adria Arjona) wil Gary – die zich op dat moment voordoet als hitman Ron – inhuren om haar man te vermoorden en al snel springt de vonk over. Madison gaat vrijuit en start een stomende relatie met Ron. Maar plots wordt haar man toch dood teruggevonden. En Ron aka Gary is natuurlijk hoofdverdachte nummer 1.

Naast Glen Powell (Scream Queens, Anyone But You) en Adria Arjona (Morbius, Good Omens) zullen ook onder andere Austin Amelio (The Walking Dead), Retta (Parks and Recreation), Sanjay Rao (Bad Romance), Molly Bernard (Younger), Mike Markoff (When Jack Came Back) en Ritchie Montgomery (Ozark) te zien zijn in Hit Man. De film is geregisseerd door Richard Linklater, die eerder al verantwoordelijk was voor School of Rock en Boyhood.

Hit Man werd vorig jaar al exclusief getoond op het filmfestival van Venetië en werd daar zeer gesmaakt door de critici. Zo heeft de film na 78 reviews een score van 96 procent op Rotten Tomatoes.

Bekijk hier de officiële trailer voor Hit Man:

Hit Man is vanaf 24 mei te zien in enkele filmzalen. Vanaf vrijdag 7 juni kan je de film vinden in de catalogus van Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...