Dit zag je niet op televisie in ‘Over De Oceaan’: Steven Van Gucht sukkelt met wetsuit

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Over De Oceaan konden we afgelopen zondag al zien hoe de groep begint aan het grote avontuur. Dat brengt ongetwijfeld heel wat moeilijkheden met zich mee. En voor Steven Van Gucht beginnen die al voor ze op de boot stappen.

Het succesvolle televisieprogramma Over de Oceaan is afgelopen weekend van start gegaan met een gloednieuw seizoen. Dat seizoen staat al enige tijd volledig op Streamz, maar is nu dus ook iedere zondag te bekijken op Play4 en GoPlay.

In het derde seizoen van Over de Oceaan zijn er heel wat nieuwigheden. Zo doen ze deze keer de overtocht over de Atlantische Oceaan met een nieuwe boot: de grote en luxueuze catamaran Initials BB. Kapitein Piet heeft ook zijn functie afgestaan aan iemand nieuw. Sigrid, die al twaalf jaar op zee woont en de wereld rondreist, krijgt de groep onder haar hoede.

Steven Van Gucht en de wetsuit

En uiteraard is er ook een nieuwe lading bekende Vlamingen die zich aan het avontuur waagt. Het zevental bestaat deze keer uit voormalig Miss België en presentatrice Celine Van Ouytsel, comedian en cartoonist Jeroom Sneldersnieuwsanker Riadh Bahri, actrice Clara Cleymans, presentatrice Kat Kerkhofs en viroloog Steven Van Gucht.

Zij hebben allemaal geen ervaring met zeilen en dat wordt al snel duidelijk. In een extra fragment dat Play4 deelde, zien we dat Steven Van Gucht zelfs niet weet hoe je een wetsuit moet aantrekken. Hij komt namelijk naar buiten met de rits vooraan, tot groot jolijt van zijn medereizigers. “Dat is de wetenschapper onder ons …”, is de veelzeggende reactie.

Over de Oceaan is iedere zondag te bekijken op Play4 en GoPlay. Het volledige seizoen staat ook op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...