Nieuw seizoen ‘Over De Oceaan’ volgende maand te zien op Streamz

Het nieuwe tv-seizoen komt er bijna aan en ook streamingdienst Streamz is klaar om heel wat nieuwe programma’s te lossen. Een daarvan is het ondertussen bekende Over De Oceaan. Ook dit jaar gaat er opnieuw een groep BV’s een maand lang doorbrengen op een zeilboot zonder gsm’s en andere afleidingen. Het nieuwe seizoen is eind september al te zien.

Het concept van Over De Oceaan is simpel. Zes bekende Vlamingen, een stuurman en een kapitein beginnen aan een tocht van 5.000 kilometer over de Atlantische Oceaan. Daarbij gaan ze volledig back to basics en moeten ze allemaal hun deel in het werk doen op de boot. Ondertussen kunnen ze zo goed als geen contact hebben met het thuisfront.

In het eerste seizoen bestond de groep uit Dominique Persoone, Jani Kazaltzis, Evi Hanssen, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Imke Courtois. Vorig jaar waren het Annelien Coorevits, Gert Verheyen, Jonas Geirnaert, James Cooke, Élodie Ouédraogo en Ella Leyers die zich aan de tocht waagden. Deze keer gaan zes nieuwe gezichten de uitdaging aan.

Nieuw seizoen

De opnames van het derde seizoen dateren ondertussen al van eind 2023. Voor dat seizoen konden de makers deze keer presentatrice en voormalig Miss België Celine Van Ouytsel, comedian en cartoonist Jeroom, nieuwslezer Riadh Bahri, actrice Clara Cleymans, presentatrice Kat Kerkhofs en viroloog Steven Van Gucht strikken.

Naast een nieuwe bemanning, is er dit seizoen ook een nieuwe kapitein, Sigrid. Sigrid is een echte zeenomade die vertrokken is in Nieuwpoort en solo rondtrekt op de Atlantische Oceaan en Caraïbische zee. De avonturen van de nieuwe bemanning zijn vanaf 30 september te volgen op Streamz.

Over De Oceaan seizoen 3 is vanaf 30 september te zien op Streamz. Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...