Nieuw seizoen ‘Totally Spies’ krijgt eerste teaser

De iconische animatiereeks Totally Spies krijgt volgend jaar een nieuw seizoen. De reeks kreeg voorlopig zes seizoenen, waarvan de eerste vijf aaneensluitend verschenen tussen 2001 en 2007. Het zesde seizoen werd uitgezonden van 2013 tot 2014. In 2009 kreeg Totally Spies ook een film, Totally Spies! The Movie.

We weten nu al een tijdje dat er gewerkt wordt aan een nieuw seizoen van Totally Spies en nu krijgen we daar ook de eerste beelden van te zien. Het gaat om een korte teaser waarin alvast duidelijk wordt dat de iconische intro behouden blijft.

Totally Spies

Here we go! Here we goooooo! Alex, Clover en Sam keren volgend jaar terug voor een nieuw seizoen van Totally Spies. Het eerste seizoen van de animatiereeks verscheen in 2001, ondertussen dus al 22 jaar geleden. Het zesde en tot op heden laatste seizoen van Totally Spies werd uitgezonden in 2013. Maar nu komt er, nog eens tien jaar later, ook een zevende seizoen dat uitgezonden zal worden op Cartoon Network.

Totally Spies volgt de geheim agentes Alex, Clover en Sam, die werken voor de World Organization of Human Protection (WOOHP) in Beverly Hills, Californië. De drie hebben een dubbelleven waarbij ze hun geheime missies combineren met de schoolbanken. Totally Spies is vooral iconisch door de geniale gadgets van het trio, die vaak leken op doodgewone voorwerpen voor tienermeisjes, zoals lipstick of een haarborstel. Ook werden Alex, Clover en Sam gezien als ware stijliconen.

Thomas Astruc, die voor de originele reeks werkte als animator, maakte vorig jaar al bekend dat er gewerkt wordt aan een nieuw seizoen van Totally Spies en nu krijgen we daar de eerste beelden van te zien.

Eerste teaser

De eerste teaser voor het nieuwe seizoen van Totally Spies begint met beelden uit de intro van de eerste zes seizoenen. Daarna verandert het logo (licht) en krijgen we ook de nieuwe versie van de drie spionnen te zien.

Sam, Alex en Clover zien er eigenlijk nog steeds hetzelfde uit, al kreeg de animatie wel een 2023 make-over. Onze spionnen krijgen ook het gezelschap van drie drones.

Het zevende seizoen van Totally Spies zal ergens in 2024 verschijnen op Cartoon Network.

Bekijk hier de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van Totally Spies:

Meer
Lees meer...