Nieuwe trailer uit voor ‘Mario Gold: Super Rush’ op Nintendo Switch

Nintendo heft een nieuwe trailer uitgebracht voor Mario Golf: Super Rush voor Nintendo Switch. We zien er alle personages en verschillende speelstijlen in. Het spel verschijnt op 25 juni.

Er zullen 16 speelbare personages zijn in Mario Golf: Super Rush die je allemaal wel al eens gezien hebt in een spel rond de meest beroemde loodgieter ter wereld. Nieuw in deze editie zijn Pauline, de burgemeester van New Donk City in Super Mario Odyssey en King Bob-omb uit Super Mario 64. Je zal met vier spelers multiplayer kunnen spelen, inclusief online battles.

Verschillende speelstijlen

Het is ook mogelijk om een eigen Mii-personage toe te voegen in de ‘Golf Adventure’ die je met één speler kan spelen. Daarin kan je opdrachten aangaan en volbrengen en de strijd aangaan met bazen.

De speciale modus om in te spelen in het spel, is ‘Speed Golf’. Alle spelers spelen tegelijkertijd en racen over het parcours, terwijl ze hun speciale krachten en golfslagen gebruiken. Een andere speelstijl is ‘Battle Golf’, waar je net zoals in ‘Speed Golf’ speelt, maar binnen een soort arena waar je moet winnen door drie vlaggen te verzamelen.

Niet op Nintendo Wii

De eerste Mario Golf kwam uit in 1999 op Nintendo64 en Game Boy Color. In 2004 volgden Mario Golf: Toadstool Tour en Mario Golf: Advance Tour op respectievelijk Nintendo GameCube en Game Boy Advance. In 2013 kwam de tot nu laatste versie van de franchise uit, Mario Golf: World Tour op Nintendo 3DS. Mario Golf: Super Rush komt op 25 juni uit op Nintendo Switch.

Bekijk hier de trailer van Mario Golf: Super Rush:

Meer
Lees meer...