Klassiekers ‘Super Mario 64’, ‘Sunshine’ en ‘Galaxy’ in één game op Nintendo Switch

Er doen al maandenlang geruchten de ronde, maar nu komt er eindelijk een officiële bevestiging van Nintendo. De gamegigant brengt Super Mario 3D All-Stars uit om de 35ste verjaardag van Mario te vieren. In de game zal je verschillende 3D-klassiekers kunnen spelen. De releasedatum: 18 september.

Verschillende oudere games uitbrengen in één game is iets wat Nintendo al langer doet, maar Super Mario 3D All-Stars is toch wel een specialleke. Zo zal de game verbeterde versies bevatten van uiterst succesvolle Super Mario-games: Super Mario 64 uit 1996 vanop de Nintendo 64, Super Mario Sunshine uit 2002 vanop de GameCube en Super Mario Galaxy uit 2007 vanop de Wii.Super Mario 3D All-Stars zal zowel portable als docked te spelen zijn op de Nintendo Switch. Het gaat niet om remakes, maar om versies met een hogere resolutie dan de originele games, ook is de beeldverhouding van Super Mario Sunshine veranderd van 4:3 naar 16:9 voor breedbeeld televisies.

Limited Edition en soundtracks

Super Mario 3D All-Stars zal vanaf 18 september te spelen zijn. Maar er zit wel een addertje onder het gras: je moet er snel bij zijn. De game is namelijk maar beschikbaar tot 31 maart 2021.

Je krijgt niet alleen de games bij deze nieuwe Nintendo-verzameling, ook alle drie de soundtracks zijn nu te horen in een speciale in-game-muziekmodus. Nintendo deed dat eerder al bij Super Smash Bros. Ultimate. Hardgaan!

Super Mario 3D World

Nintendo heeft nog meer aankondigingen gedaan. Zo komt een port van Super Mario 3D World vanop de Wii U naar de Nintendo Switch met een nieuwe uitbreiding genaamd ‘Bowser’s Fury’. Daarmee wordt het mogelijk om in een nieuwe Mario Kart-game eigen levels in je huiskamer te maken. Ook komt er een battle royale voor de originele Mario Bros. aan.

Meer
Lees meer...