NikkieTutorials deelt gênante K3-video uit de oude doos

Nikkie de Jager, die we allemaal kennen als NikkieTutorials, is op dit moment 27 jaar oud en komt uit Nederland. Dat betekent dus dat ook zij opgroeide met de muziek van K3. In een oude video die ze deelde via TikTok en Instagram bewijst ze haar liefde voor de groep. Had Nikkie een waardige vervanger van Klaasje geweest?

Onlangs keken we nog allemaal mee naar de zoektocht naar het nieuwe lid van K3 in K2 zoekt K3. De keuze viel daarbij op Julia, maar eigenlijk had er ook een bekend nieuw lid van K3 kunnen zijn. Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials, blijkt namelijk een grote fan te zijn van de meidengroep.

De Wereld van K3

In een video, die Nikkie deelde op TikTok en Instagram, doet ze mee met de nieuwe trend. Die zegt: “Je denkt dat je mij pijn kan doen?”, om dan vervolgens een gênant moment te delen. In het geval van Nikkie is dat “Ik dacht dat ik kon dansen en zingen als kind”.

Daarna volgt een fragment uit de oude doos. Het gaat om een video waarop de jonge en superschattige Nikkie te zien is terwijl ze het nummer De Wereld van K3 zingt in het gelijknamige programma dat van 2003 tot 2013 te zien was op VTM en de Nederlandse zender NPO3 (toen nog Ned3). Een echt K3’tje is aan Nikkie niet verloren gegaan en dat beseft ze zelf ook. In de caption schrijft ze namelijk: “Dit noemen we waanvoorstellingen.”

De reacties onder de video zijn al bijna even grappig als de video zelf. Zo gaan ze van: “Een ster is geboren” tot “Je hebt een verborgen talent dat verborgen had moeten blijven”. Maar onze persoonlijke favoriet is: “Ik vertel m’n kinderen dat dit Kathleen van K3 was.”

Bekijk de video hier:

@nikkietutorials

and that’s what we call delusion! #foryou #fyp #transformation

♬ original sound – nikkietutorials