Nog een spin-off van ‘Game of Thrones’ op komst

Het is nog lang niet gedaan met de verhalen rond Game of Thrones. Nadat de originele serie geëindigd is verscheen zo al de prequel House of the Dragon. Daarvan kunnen de fans binnenkort een tweede seizoen verwachten, maar daar stopt het niet. Ook het personage Aegon Targaryen zou nu namelijk zijn eigen spin-off krijgen.

In afwachting van een tweede seizoen van de prequel House of the Dragon kunnen de fans ook al beginnen aftellen naar de spin-off Aegon’s Conquest. Die nieuwe reeks zal het verhaal van Aegon Targaryen vertellen en is dan weer een prequel van House of the Dragon.

Op die manier begint de Game of Thrones-franchise langs alle kanten te groeien. Zo komt ook A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night met minstens drie seizoenen. Daarnaast werd er een tijd geleden namelijk ook nog een spin-off over Jon Snow (Kit Harrington) aangekondigd. Of die er uiteindelijk ook nog zal komen, valt af te wachten. Maar één ding is zeker: we moeten nog lang geen afscheid nemen van de wereld van Game of Thrones.

Aegon Targaryen

De komst van de nieuwe spin-off rond personage Aegon Targaryen werd aangekondigd door de doorgaans goed geïnformeerde website The Hollywood Reporter. Daarbij raakte bekend dat de reeks Aegon’s Conquest zal gaan heten en het verhaal van het personage vóór House of the Dragon zal vertellen.

Daarbij zouden de makers rekenen op een samenwerking met scenarist Mattson Tomlin. Die werkte onlangs ook mee aan The Batman en The Batman II van regisseur Matt Reeve. Wanneer de productie van start zou gaan of wanneer de reeks zal verschijnen, is nog niet bekend. Ook de terugkeer van acteur Tom Glynn-Carney als Aegon valt nog af te wachten.

House of the Dragon seizoen 1 en alle seizoenen van Game of Thrones zijn te bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...