‘Nonkels’: Jelle De Beule geeft update over derde seizoen

Hoewel het tweede seizoen van Nonkels nog niet volledig is uitgezonden, zijn de voorbereidingen op het derde seizoen al begonnen. Dat maakte Jelle De Beule bekend aan Gert Verhulst in De Tafel van Gert.

Sinds april is de populaire serie Nonkels opnieuw te zien op Play4 en Streamz. Het gaat om het tweede seizoen van de reeks die draait rond drie West-Vlaamse broers, gespeeld door Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert, die samen met hun gezinnen onverwachts bezoek krijgen van de Kameroense vluchteling Innocent, gespeeld door Blaise Afonso.

De laatste aflevering van dat tweede seizoen zal pas op donderdag 30 mei te zien zijn op Play4. Toch kan je ook vroeger de reeks al volledig zien. Op 19 mei komt er namelijk een marathon in de Kinepolis in het bijzijn van de cast. Ondertussen staat de reeks ook al enige tijd op Streamz.

Derde seizoen

Het succes van de reeks blijft ongekend hoog. Het was dan ook geen verrassing toen enkele weken geleden bekend raakte dat Nonkels meer dan waarschijnlijk een derde seizoen krijgt. Dat vervolg is ondertussen ook officieel aangekondigd.

Dat bevestigde Jelle De Beule ook donderdagavond in De Tafel van Gert. “We zijn eergisteren beginnen brainstormen”, zei hij daar. Als een van de makers van Nonkels sprak hij daar ook over de verdere toekomst van de reeks. “Je hebt archetypes waarmee je in feite eindeloos kan doorgaan, maar ik wil vermijden dat ik er zo lang mee bezig ben dat ik op den duur geen schmink meer nodig heb.”

Bekijk hier het interview met Jelle De Beule in De Tafel van Gert:

Nonkels seizoen 2 is elke donderdag te zien op Play4.

Meer
Lees meer...