Nu kan je online aan yoga doen … met Ingeborg!

Nu kan je online aan yoga doen … met Ingeborg!

Ingeborg staat misschien vooral bekend als presentatrice van het legendarische ‘Blind Date’ en ook als zangeres scoorde ze verschillende hits, maar ze is zich de laatste jaren op iets helemaal anders aan het toeleggen: yoga. Die nieuwe passie gaf de zangeres weer innerlijke rust, en dat wil ze delen met iedereen. Want nu biedt Ingeborg yogalessen aan via het internet. Het doel? Iedereen op de yogamat krijgen!

Met ‘Iedereen Yoga‘ wil Ingeborg ook echt iedereen aan yoga laten doen. Geen uitvluchten meer, want voor iedereen bestaat er wel een yogaworkout. “Heb je ruim een uur de tijd of slechts zeven minuten? Wil je graag een moment relaxen of net stevig in je kracht staan?”, vraagt ze op haar website. “Op ‘Iedereen Yoga’ kies je de thema’s en lessenreeksen die het meest geschikt zijn voor jouw lichaam en geest.”

Wachtlijsten

Onder het motto “op jouw ritme, bij jou thuis” biedt de voormalige zangeres en presentatrice lessen aan via het internet. Ingeborg runt al een aantal jaar haar eigen yogacentrum in Brugge en merkte dat er steeds meer vraag is naar lessen. “Yoga is aan een wereldwijde opgang bezig en dat merk ik aan de wachtlijsten”, legt ze uit in Het Nieuwsblad. “Daaruit groeide het idee yogaoefeningen ­online te zetten.”

Voor het grote publiek was de overgang van de glamour en hectiek van de showbizz naar de rust van yoga een rare keuze. Maar nu ze even opnieuw heeft geproefd van de aandacht, door op te treden als jurylid in onder andere Steracteur Sterartiest, weet ze opnieuw dat yoga haar ware roeping is.

Wie net als Ingeborg de rust wil terugvinden, kan dat dus op haar website. Voor een eenmalige kost van 14,95 euro krijg je toegang tot de 30 video’s die er al op het platform staan. Die video’s zijn trouwens gemaakt in samenwerking met productiehuis Hotel Hungaria, dat ook verantwoordelijk is voor programma’s zoals Dagelijkse Kost. Combineer dat met de televisie- en entertainmentervaring van de Gratitude-zangeres en dan weet je dat het geen droge instructievideo’s zullen zijn.

Op het YouTubekanaal kan je al een aantal teaservideo’s vinden

IedereenYoga.com

Namasté!

Gesponsorde artikelen