‘Obi Wan Kenobi’-reeks van Disney+ krijgt eerste teaser trailer

Op 25 mei verschijnt Obi-Wan Kenobi, de Star Wars-prequel over het gelijknamige personage, op Disney+. De reeks kreeg nu een eerste teaser trailer die werd voorgesteld tijdens de aandeelhoudersvergadering van Disney.

Fans van Star Wars zitten er al een tijdje op te wachten, maar nu is daar de eerste trailer voor de nieuwe reeks Obi-Wan Kenobi. De reeks gaat over het gelijknamige personage uit de Star Wars-films en vormt een prequel op de gebeurtenissen uit de filmreeks.

Obi-Wan Kenobi

In Obi-Wan Kenobi kruipt Ewan McGregor opnieuw in de huid van de jonge Obi-Wan. Ook Hayden Christensen zal zijn rol als Anakin Skywalker opnieuw opnemen. In de korte inhoud van de reeks kwamen we al te weten waar we ons aan mogen verwachten. Zo speelt de reeks zich 10 jaar na de gebeurtenissen in Star Wars: Revenge of the Sith af. We zullen zo te zien krijgen wat er gebeurt na het “grote verlies van Kenobi en de val en de corruptie van z’n beste vriend en Jedi-leerling Anakin Skywalker”. Die laatste bekeerde zich in Star Wars: Revenge of the Sith tot de dark side en werd zo Darth Vader.

In de eerste teaser trailer krijgen we al een kleine blik op de serie. Daarbij krijgen we te zien hoe Obi-Wan Kenobi op de woestijnplaneet Tatooine de jonge Luke Skywalker in de gaten houdt. Maar al snel verandert de sfeer en krijgen we te zien dat de Jedi voor hete vuren komt te staan. Zo zien we hem al oog in oog met Anakin Skywalker/Darth Vader.

We krijgen in de teaser trailer ook al de eerste muziek van John Williams te horen. Hij verzorgde ook de muziek in alle Star Wars-films en keert nu terug voor Obi-Wan Kenobi. Daardoor zal de nostalgie dus compleet zijn. De reeks wordt geregisseerd door Deborah Chow die eerder al verantwoordelijk was voor twee afleveringen van The Mandalorian.

Bekijk hier de eerste teaser trailer van Obi-Wan Kenobi:

Obi-Wan Kenobi verschijnt op 25 mei 2022 op Disney+. Heb je nog geen abonnement?  Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...