Olivia Rodrigo kondigt extra concert aan in Antwerpen

De Amerikaanse zangeres Olivia Rodrigo kondigde vorige week haar ‘GUTS’-wereldtournee aan. Die tour zal halthouden in heel wat steden in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Bij die stops was ook het Sportpaleis in Antwerpen en nu krijgt Antwerpen ook een tweede datum.

Eerder deze maand loste de 20-jarige zangeres Olivia Rodrigo haar tweede album ‘GUTS’. Met dat album zal ze ook op wereldtournee trekken. Die tour staat gepland voor het voorjaar van 2024 en heeft nu een tweede datum gekregen in Antwerpen.

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo kondigde vorige week haar ‘GUTS’-wereldtournee aan. Die zal van start gaan op 23 februari 2024 in de Verenigde Staten. Vanaf 30 april 2024 zal de tour neerstrijken in Europa. Daar zal Olivia Rodrigo te zien zijn in twintig steden in dertien verschillende landen.

Een van die steden is Antwerpen. We wisten al dat de zangeres op woensdag 22 mei 2024 te zien zal zijn in het Sportpaleis in Antwerpen. Fans konden zich sinds vorige week registreren voor de voorverkoop van de tickets en daar was duidelijk veel interesse voor. De vraag voor tickets was namelijk zo groot dat Olivia Rodrigo nu een tweede datum heeft aangekondigd in Antwerpen. Het gaat daarbij om dinsdag 21 mei 2024. De ticketverkoop voor beide data gaat van start op donderdag 21 september om 15 uur. Daarbij kunnen enkel mensen die een code ontvingen hun kans wagen om tickets te bemachtigen. Ticketprijzen variëren van 62,30 euro tot 112,70 euro.

Meer
Lees meer...