Olivia Rodrigo maakt songtitels album ‘GUTS’ bekend in nieuwe video

Olivia Rodrigo brengt op 8 september 2023 haar tweede studioalbum ‘GUTS’ uit. Dat maakte de zangeres een tijdje geleden al bekend. Maar in een nieuwe video op Instagram, waarbij Rodrigo druk typt op een oude typmachine, maakt ze nu ook de titels van de songs bekend. In totaal zal het album uit 12 liedjes bestaan.

De jonge zangeres Olivia Rodrigo is terug van (even) weggeweest. Rodrigo werd vooral bekend door haar rol in High School Musical: The Musical: The Series, maar kon nadien al snel overtuigen met haar eigen muziekcarrière. In die carrière zet ze in september een volgende stap: een tweede album.

Olivia Rodrigo

De overwinningstocht van Olivia Rodrigo begon begin 2021, toen de zangeres drivers license uitbracht. Het lied werd in alle hitlijsten meteen gekatapulteerd naar de eerste plek en de zangeres maakte op die manier meteen haar naam. Daarna volgden ook de singles good 4 u en deja vu en uiteindelijk kwam op 21 mei 2021 haar eerste album ‘SOUR’ uit.

Volgende maand volgt haar tweede album en dat zal ‘GUTS’ heten. Daarvan is de eerste single vampire al een tijdje uit, maar op de rest is het dus nog even wachten.

‘GUTS’

Gisteren postte de zangeres wel een video op Instagram waarbij we al wat meer te weten krijgen over de songs op het nieuwe album. Die video begint met enkele korte beelden van Rodrigo aan een typmachine, waarna we enkele fanbrieven en boeken in beeld krijgen. In de achtergrond speelt een nieuw nummer van de zangeres.

Uiteindelijk zien we een papier uit de typmachine komen waarop alle 12 songtitels van het nieuwe album staan. Daarop staat de reeds bekende single vampire op de derde plek. Daarnaast zijn ook nog de titels all american itch, bad idea right?, lacy, ballad of a homeschooled girl, logical, get him back, love is embarrassing, the grudge, pretty isn’t pretty en teenage dream bekendgemaakt. Hoe die precies zullen klinken, komen we op 8 september 2023 te weten.

Meer
Lees meer...