‘Once Upon A Time’-actrice Jennifer Morrison komt naar Facts!

‘Once Upon A Time’-actrice Jennifer Morrison komt naar Facts!

Goed nieuws voor de fans van de fantasyserie ‘Once Upon A Time’. De actrice die hoofdpersonage Emma Swan vertolkt, Jennifer Morrison, komt namelijk naar Facts Fall in Gent, dat op 29 en 30 september 2018 doorgaat. 

Morrison is vooral bekend door haar rol in Once Upon A Time. Maar anderen kunnen haar ook herkennen voor rollen in series als House M.D., How I Met Your Mother en Star Trek. Haar belangrijkste rollen even op een rijtje:

1. Once Upon A Time

Deze serie is Disney in real life. Emma Swan, gespeeld door Jennifer Morrison, is de dochter van Sneeuwwitje en Prince Charming, maar weet dat zelf in het begin van de serie nog niet. Ze komt terecht in een stadje, Storybrooke, waar de tijd stilstaat. Alle inwoners zijn door een vloek van de slechte koningin Regina naar de echte wereld verbannen. Kan Emma hen helpen de weg naar huis terug te vinden?

Voor fans van: letterlijk alles van Disney, alles bovennatuurlijk zoals Supernatural, The Vampire Diaries of Grimm en fans van Jamie Dornan, hij heeft een rolletje in het eerste seizoen.

2. How I Met Your Mother

feel good-serie om te bingewatchen. Doorheen negen seizoenen legt hoofdrolspeler Ted het liefdesverhaal tussen hem en de moeder van zijn kinderen aan hen uit. Geen gemakkelijke klus, aangezien Ted alles nogal gedetailleerd wil uitleggen. Zo ook de verhalen van zijn ex-liefjes. Zoey, de rol die Morrison vertolkt, is daar eentje van. Aanvankelijk zijn Zoey en Ted niet de allerbeste vrienden aangezien Ted een oud hotel wil slopen, iets dat Zoey koste wat het kost wil tegenhouden. De vonk springt dan toch over, maar dooft later alweer uit.

Voor fans van: grappige, luchtige series zoals Friends, The Big Bang Theory en Modern family.

3. House M.D.

Iedereen kent of heeft wel al eens gehoord van de norse dokter House, gespeeld door Hugh Laurie. Hij is cynisch en sarcastisch maar wordt wel als een van de beste dokters in Amerika gezien. Het is zijn taak om jonge dokters op te leiden en heeft dan ook geluk dat er in elke dag wel een speciaal gevalletje optreedt. Jennifer Morrison speelde in de serie de rol van dokter Allison Cameron, de enige vrouw in het House-team. Cameron is eerlijk, idealistisch en loopt hoog op met ethische waarden. Ook in deze serie heeft ze een aantal liefdesrelaties, met jawel, House himself.

Voor fans van: Grey’s Anatomy en eigenlijk alle ziekenhuisseries maar ook Lie To Me en Dexter met sterke, eerder problematische mannelijke hoofdrollen.

4. Star Trek & Star Trek: Into Darkness

Star Trek: Into Darkness is het vervolg op Star Trek uit 2009. Beide verhalen spelen zich af in het heelal en gaan over de hechte vriendschap tussen Spock en Kirk. Deze werden vertolkt door Zachary Quinto (Spock) en Chris Pine (Kirk). In deze film heeft Morrison een kleinere rol als Winona Kirk, de moeder van hoofdpersonage Kirk.

Voor fans van: Star Wars, Interstellar en Apollo 13.

Gesponsorde artikelen