Op bezoek in de seksshop: 8 veel gestelde vragen

Oh jawel, ook de hedendaagse invulling van een seksshop (lees: erotiekwinkel) roept nog heel wat vragen op. Zo ging bij de Pabo-klanten de intonatie regelmatig de hoogte in naar het einde van hun zin toe. Zie hier een overzicht van de 8 meest gestelde en/of opmerkelijke vragen.

1. Sh*t, sh*t, sh*t, hoe zet je dat af?

De knop ingedrukt houden of alle standjes tot het einde doorlopen, inderdaad, de manieren om een vibrator het zwijgen op te leggen zijn eindeloos. Geen wonder dat “help, hoe zet ik dat weer af” met verre voorsprong de eer mag opstrijken van meest gestelde vraag. Vaak met rode wangen tot gevolg.

2. Kan ik mijn penis vergroten?

Hoewel de meeste vrouwen het erover eens zijn dat “niet de grootte telt, maar wel wat ie doet”, is de vraag naar een grotere piemel nog steeds niet uitgestorven. Helaas kunnen de huidige middeltjes niet meer dan het effect tijdelijk te vergroten (bijvoorbeeld via de bloedvaten). Hoewel de wonderproducten vaak meer beloven, een permanente oplossing heeft een winkel als Pabo niet in de aanbieding.

3. Looking for Tarzan… Welke vibrator is de beste?

Wij maar denken dat de kleur het grootste probleem vormt bij de keuze van de juiste vibrator.  Vergeet het maar. Niet alleen is er een groot verschil tussen de plastic en siliconen exemplaren, moet je ook nog kiezen of je een vibrerende of roterende wil, om nog maar te zwijgen over de grootte. Wist je trouwens dat kletterende batterijen de oorzaak zijn van te luide trilmachientjes? Een vibrator met oplader is de oplossing (en aan te raden met kinderen in huis). Desalniettemin blijft de ‘beste’ vibrator een mission impossible, aangezien de gewenste stimulatie van vrouw tot vrouw verschilt. Wij, moeilijke wezens? Nee gij!

Shutterstock

4. Tot hoe laat zijn jullie euh… is de winkel open?

Niet de meest kinky vraag, maar toch net iets te vaak gesteld om zomaar te negeren. Ondanks de drempel om binnen te komen al serieus is verlaagd dankzij het vernieuwde, vrouwvriendelijke decor, zijn er nog steeds klanten die hun bezoekje bewust later op de avond plannen zodat ze iets discreter bij maanlicht kunnen binnen stappen.

5. Clitoris, G-spot, huh?

De populaire, erotische literatuur mag dan wel volstaan met verwijzingen naar de clitoris en de G-spot, het verschil tussen de twee is nog lang niet voor iedereen duidelijk, laat staan de anatomische locatie ervan. Wist je trouwens dat er ook een P-spot bestaat? Zoeken maar!

6. Mag ik je nummer?

Wie rondwandelt tussen de hete speeltjes krijgt het blijkbaar ook vanbinnen lekker warm. Slachtoffers van dienst? De verkoopsters. Anders gezegd: mochten de winkeldames aan iedereen die het vraagt hun nummer geven, zou hun personeelskorting gauw overbodig worden. 

7. Eerst testen, please?

“Mag ik het speeltje eerst eens uittesten?” Een vraag die, gelukkig, vooral voor te lachen werd gesteld.  Wie wil er dan ook in de heat of the moment afgeleid worden door de gedachte aan de tientallen (wie weet honderdtallen) voorgangers?

8. Gebruik jij dat ook?

Van een nieuw kapsel tot onze droombruidsjurk of een doodeenvoudige stofzuiger, de mening van onze medemens laat ons zelden koud. Een verschijnsel waarop seksspeeltjes zeker geen uitzondering vormen. Zo worden verkoopsters zowat dagelijks subtiel uitgevraagd over hun privécollectie toys, en dan niet altijd alleen om het informatiegehalte de hoogte in te jagen, if you know what I mean

Meer
Lees meer...