Op onze gloednieuwe app lees je enkel het nieuws dat JIJ wil

Now it’s personal. Da’s de slogan van onze gloednieuwe app, en we menen het. Want de app leert wat jij wil lezen en bekijken en past zich daar volledig aan aan. Je zal alleen het nieuws zien dat jou écht interesseert. En bovendien sturen we je ook dagelijks een update, met artikels die jij wil lezen op het moment dat jij daar tijd voor hebt. 

Niet zomaar een app, maar het nieuws dat jij echt wil. Dat is onze belofte. Elke dag krijg jij een selectie van nieuws, van entertainment, van video: alles wat newsmonkey elke dag maakt. Een beetje zoals wat we vandaag al doen via WhatsApp.

Voor de app gebruiken we hetzelfde principe: een goeie selectie voor jou, één keer per dag. Het verschil is dat onze eigen app wel langzaam de selectie aanpast naarmate je meer leest bij ons. Ben jij meer geïnteresseerd in wat er zoal op televisie gebeurt deze week of ben je eerder geïnteresseerd in alles wat Apple doet of wat Donald Trump elke dag uitsteekt? Wel, het aanbod wordt aangepast aan jou.

En uiteraard word je ook op de hoogte gehouden van breaking news: is er écht groot nieuws, dan weet jij dat eerst via newsmonkey.

Tumblr

Waar kan je de app vinden?

Je kan de app downloaden voor iPhone in de App Store en voor Android in de Playstore via de link hieronder:

Meer
Lees meer...