Opnames tweede seizoen ‘Avatar: The Last Airbender’ gaan van start

Goed nieuws voor de fans van Avatar: The Last Airbender. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat de productie voor het tweede seizoen van start is gegaan. Dat deed de streamingdienst met een foto van de cast.

De oorlog van de Fire Nation is nog lang niet voorbij. Na het succesvolle eerste seizoen maakte Netflix namelijk bekend dat er ook een tweede én derde seizoen komt van de live-actionreeks Avatar: The Last Airbender.

De productie van dat nieuwe seizoen is zojuist van start gegaan. Dat maakte Netflix bekend met een foto van de cast met daarbij de prachtige woordspeling “De gaang is opnieuw verzameld voor seizoen 2″. Op de foto zien we Gordon Cormier (Avatar Aang), Elizabeth Yu (Princess Azula), Ian Ousley (Sokka), Kiawentiio (Katara), Dallas Liu (Prince Zuko) en Miya Cech (Toph Beifong).

Miya Cech als Toph

De laatste uit dat lijstje is een nieuwkomer. Zij is namelijk pas recent gecast voor de rol van Toph, een ware fan favorite uit de animatiereeks van Avatar: The Last Airbender. Toph is een jong meisje uit het Earth Kingdom. Ze heeft lang haar earthbending skills onderdrukt, maar toen viel Azula haar thuis aan en moet ze vluchten. Dan besluit ze de strijder te worden die ze echt is. 

De keuze voor Miya Cech als Toph is best opvallend. Omdat Toph in Avatar: The Last Airbender blind is, werd er bij de castingoproep expliciet gezocht naar iemand die ook blind of slechtziend is. Cech is dat niet, waardoor er nu al hier en daar kritiek valt te horen op de keuze voor haar. Met kleinere rollen in onder andere American Horror Story, Arrow en Beef en de hoofdrol in The Astronauts op haar palmares, heeft ze wel al de nodige ervaring.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...